Автор Тема: Nekoj od Struga clen da imame ?  (Прочитано 2687 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Nekoj od Struga clen da imame ?
« на: 26 Ноември 2015, 17:40:20 pm »
Ima li na forum nekoj clen od struga sto bi mi napravil usluga da trkne ovie 2-3 dena da moze vizuelno da ja dzirne kolava
http://www.mobile24.mk/c105078/
Sakam  dali vtornik ili sreda ako se spogodime so cena da idam da ja gledam.Po moabet normalno sekoj si fali svojot konj no daleku e pa da ne veslam dzabe do tamo..
Zatoa zamoluvam nekoj ako imame clen da trkne da ja dzirne i da pise vo komentar cisto sto e i kako e i dali se isplakja da se tepa pat do tamo..Inace covekov mi rece bil vo centarot nekade.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: Nekoj od Struga clen da imame ?
« Одговори #1 на: 26 Ноември 2015, 19:29:10 pm »
Немој бе Влатче не си ја барај бељата... Колку пари и бара? Не можеш нешто подобро да најдеш (се мисли на неОпел)?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #2 на: 26 Ноември 2015, 20:53:54 pm »
2200 bara mu ponudiv 2000 rece da vidi so sinot koj e vo italija..Ova nekoj gasterbajter e cikava raboti tamo za sebe si ja donele pred 3 godini..
zasto sto im fali na vektrive benzinci.imav porano ista vakva so istiot motor ja vozev 4 god bez nikakov problem.
vaka na slika mi se gleda prava zdrava bez korozija.ako se soglasi na cenata kje odam so drugarce mehanicar sto mi servisira autata do sega daga dzirne mehanicki.
problem e sto cikava na autovo nekoj e valjda u godini nekako mnogu sturo mi objasnue nemi e upaten mnogu po kolive najverojatno.Kaza napraile servisi registrirana e do oktomvri 2016 sve ispravno na nea ja koristel za privatni potrebi...
Epa limuzina za privatni potrebi za 2100-2200 euro neznam drugo sto da baram ova barem mi e poznato delovi ima komocija ima gjepek ima koj kje mi bide potreben..
Covekov ne e prekupec ja ima samo ednas i vo eden oglas pusteno kolata..
Gledav dve isti vcera ama so motor 2.0 16v 136 ks ama sminkani vaka karoseriski okej ali tropaa podizaci na ventili kako da pukas so kalas..Gi provozevme aj da zagreat ama jok nese smirue baska volanite izdjvakani bea arabat unatre probale da gi nasminkaat  ama nebiva.Mehanicki bea dosta losi perele motor...
« Последно менување: 26 Ноември 2015, 21:03:09 pm VLATCE-PUNTO »

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #3 на: 26 Ноември 2015, 22:32:52 pm »
Јас си имам лични проблеми со Опел Вектра од сите генерации. Особено со Vectra B, зошто не е ни галванизирана шасијата и си ’рѓа. Ако не сега, во иднина ќе изрѓа.
Зошто не погледнеш Laguna mk1 facelift? Сите проблеми кои ги имаше првата верзија се решени, изгледа сосема океј, а за комоција Opel може да и дувне во ауспух само.
Има доста океј примероци по огласиве, многу се со климатроник, електрично све, и за слична цена.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #4 на: 26 Ноември 2015, 23:22:26 pm »
Јас мислам дека ако не е рѓосана до сега, е фарбана.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #5 на: 26 Ноември 2015, 23:33:50 pm »
Јас мислам дека ако не е рѓосана до сега, е фарбана.

Одлична аналогија ;D ;D ;D

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #6 на: 27 Ноември 2015, 01:03:48 am »
Редизајнот на вектрите се со поцинковани шасии за овие не сум сигурен.....За тие пари не ли ти е подобар избор астра г кај нив нема проблем со рѓа .....

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #7 на: 27 Ноември 2015, 06:25:28 am »
Pa gledav ali astra g drzi pojse cena nego vectra...zborime za saglam astra ne za ovie sacuvaj boze sto se po oglasive znaci gi pratam i niv..
Vectra do redizajnot nema pocinkovana sasija..redizajnot ima ali sepak ne e losa samo dase pazi na zadni polumeseci ako se tie dobri odma se macka so kobit i miren si nema gajle..

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #8 на: 27 Ноември 2015, 08:10:26 am »
Не знам колку ти е буџетот, јас би гледал Лагуна мк2...

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #9 на: 27 Ноември 2015, 09:42:59 am »
skupo nemet za tolku baska nesto po forumive pisuva deka taa laguna e uplav za delovi..
nego nekoj od struga imet ili nemet na forumov ???

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #10 на: 27 Ноември 2015, 10:26:09 am »
Аууу да беее, ти за некој од Струга прашуваше  ;D

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI