Update:
Променети горни висечи јабучици vector.Набавени за назад буфер гуми, тие на пролет ќе се менуваат зафатот си барал вадење на трапот, а и не се во многу лоша сосотојба левата гумица напукната е малку.
Имав проблеми со термостатот бавно загреваше најверојатно заглавен беше на отворено.
Променет е сега се си е во ред, како што треба две-три минути му треба да постиге работна температура и да си ја задржи температурата.Парното си загрева брзо а и најверојатно потрошувачката ќе се намали малку.
Поминати 1578км без никакви дефекти.30-40% на отворено возена.
Потрошувачка околу 6-7 овторено а за низ град не знам точно немам мерено од капаче до капаче а несакам да ја возам ниту на резерва ниту да ми угасни.Мислам дека под 9 би била по некоја проценка.Возена скопје-велес на автопат со 4 магариња 180
Не измерив забарзување и меѓузабарзување ама солидно е за 19годишна со 90коњи.
Купено ма старо и радио Kenwood поврзано на фабричките звучници.Не е ништо посебно звукот ама ќе брка работа сега-засега.Бојата на осветлување црвена да одговара.
Наредни планови...
Средување на бадажите за на пролет, па спуштање, затемнување, фарбање на кровот и хаубата и средување на полумесеците.Како и промена на буферите и на предницата остануваат уште долните јабучици кои нема потрба сега-засега, ама ќе ги сменам да си биде комплетно смената.
Јас задоволен и среќен хондаш.
Не погрешив со изборот а и желба ми беше голема