Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
убаво количе,дај нешто повеќе инфо,потрошувачка,брзина,забрзување....маани,предноисти,задоволен,незадоволен
Цитат: MecheTo на 08 Октомври 2011, 13:52:48 pmубаво количе,дај нешто повеќе инфо,потрошувачка,брзина,забрзување....маани,предноисти,задоволен,незадоволен pa mece potrosuvackata na otvoreno e zadovolitelna 7-max 8 litri.zadovolen sum zasega veke edna godina go imam ne pokazva nikakvi znaci na problemi.gradska pominvam 140km so 1000 denari.nemam tocno izracunato kolku idi vo litri zabrzuvanjeto mu e standard kako za negova kubikaza no za mene mi e slabo,naucen sum na golfot max brzina ne go imam ni probano.mani sega za sega mu e samo krutosta na amortizerite iako mu staviv novi sepak fiat ima kruta amortizacija.
Цитат: GOLF 1 GTI на 08 Октомври 2011, 17:36:44 pmЦитат: MecheTo на 08 Октомври 2011, 13:52:48 pmубаво количе,дај нешто повеќе инфо,потрошувачка,брзина,забрзување....маани,предноисти,задоволен,незадоволен pa mece potrosuvackata na otvoreno e zadovolitelna 7-max 8 litri.zadovolen sum zasega veke edna godina go imam ne pokazva nikakvi znaci na problemi.gradska pominvam 140km so 1000 denari.nemam tocno izracunato kolku idi vo litri zabrzuvanjeto mu e standard kako za negova kubikaza no za mene mi e slabo,naucen sum na golfot max brzina ne go imam ni probano.mani sega za sega mu e samo krutosta na amortizerite iako mu staviv novi sepak fiat ima kruta amortizacija.Си требал да промениш и гумици на задницата, за да добиеш мекост во амортизацијата Мислам се викаат буфер гумици. и јас ги имав истиот проблем
Цитат: ZilePunto на 08 Октомври 2011, 17:42:27 pmЦитат: GOLF 1 GTI на 08 Октомври 2011, 17:36:44 pmЦитат: MecheTo на 08 Октомври 2011, 13:52:48 pmубаво количе,дај нешто повеќе инфо,потрошувачка,брзина,забрзување....маани,предноисти,задоволен,незадоволен pa mece potrosuvackata na otvoreno e zadovolitelna 7-max 8 litri.zadovolen sum zasega veke edna godina go imam ne pokazva nikakvi znaci na problemi.gradska pominvam 140km so 1000 denari.nemam tocno izracunato kolku idi vo litri zabrzuvanjeto mu e standard kako za negova kubikaza no za mene mi e slabo,naucen sum na golfot max brzina ne go imam ni probano.mani sega za sega mu e samo krutosta na amortizerite iako mu staviv novi sepak fiat ima kruta amortizacija.Си требал да промениш и гумици на задницата, за да добиеш мекост во амортизацијата Мислам се викаат буфер гумици. и јас ги имав истиот проблемkaj se naogaat tie bufer gumici nazad?na trapot ili kade?opsto mislev nema nekoe ostro tropanje stegnata e kolata no kako amortizacija fiatite se kruti.ne osekam nazad pojke da mi tropa od napred.
Стави си плинче од 100-150 евра и вози ја на врв гас....Гледам МПИ е, и пасува плин од југо лада... и вози се за без пари
Нешто последниве денови ни дојдоа многу нови фиати на форумов.
Овие моторчиња ги разбира Влатко, ке ти каже што да штелнеш А гледам ова твоево е Каџетроник... и истиот плин е како за карбуратор... Па така да, не му ја мисли...