Да напишам една официјална поплака од услугите на ибутик и тимот на нашиот мембер / крале / до сега преку 30 пријатели корисници на ајфони сум ги препракал кај нив, представувај ги како најдобри за ајфони ама повеке не. Чисто за инфо лошиот збор се шири двапати побрзо од добриот. Видно изнервирам да објаснам што се случи.. имав ајфон 6ка кој при пад пукна стаклото. После работа поминав до ибутик каде девојка го прими телефонот и ми кажа дека за помалку од саат време ке биде сменето стаклото. Телефонот ми беше неодамна купен и чуван ко очите во главата
за саат време еден млад дечко ми го даде телефонот со заменето стакло и јас задоволен од брзата услуга ставив и така наречено панцир заштитно стакло. На иденје накај дома приметувам екранот ми губи слика и како малку подотворен е на долниот дел. Се вратив во ибутик им ја објаснив целата работа дека повремено губи слика.. и истиот дечко ми вика аас дечки имате проблем со матичната.. каква црна матична нов ти го донесов телефонот... кога видов нема разбирачка.. дечкото дрско ми вика ајк бе ке го продадеш ајфоните идат ко алва .. чисто сакав да ја споделам оваа ситуација.. со свои пари те прават будала .. па не сме ние паднати од марс и не ораме ниви по цел ден. Уште еднаш значи уште еднаш .. мој пријател нема да стапне кај вас.. многу поздрави
Sent from my iPhone using Tapatalk