инаку наречете ме луд, али ја пре би L&К верзија пред RS. што знам секогаш сакам погосподински коли, него ли спорт верзија на истите. штета што L&K иде само во 1.8 TSI.
Зошто луд, Laurin & Klement е друго ниво на доживување. Возев на кратко L&K, и кожата е... милина.
Од друга страна, интересното е што L&K може да се земе со моторот од RS TDI, но плус со 4x4. Чудно како RS нема опција за 4x4.
Побарај некое Јапонско видео да разбериме шо кажуваат?Прашањето ми беше дали Болеро е нешто слично на Bose или само е некое релативно име со кое ке ти речат во салон еве има вакво и вакво озвучување.
Болеро е само интерно име (brand name?) на типот на аудио систем кои ги вградува Шкода. Почнувајќи од Swing и Blues за стандардни системи без навигација (ниту опција за навигација), па Bolero, Amundsen и Columbus со навигација (или опција). Слично како што во VW системите ги нарекуваат Discover, Discover Pro итн.
Не знам кој ги произведува системите, односно head-unit-ите. Звучниците и појачалата можат да бидат интерни на Шкода (произведени од некого за Шкода), или брендирани Canton.