Тие што се тетовираат за да изгледаат по мажествено или за на плажа е тие се за жалење..
Тие што мислат дека само за тоа се тетоважите тие се највеќе за жалење.
алелуја браќа... еве, ништо по мажествено не се осеќам одкако се истетовирав и на времето а и сега пред некоја година пак... а нити првиот нити вториот пат не го направив тоа за да ме гледаат на плажа... всушност, ги местев да не се гледаат дури и кога сум по кратки ракави... едноставно, тетоважата е за мене, и моето значение. сакав да го овековечам тоа значение засекогаш, затоа што е еден од моите битни мотиви за животот, а не да се фалам наоколу со нејзе.
а жените? жените ретко која е тетовирана затоа што има значење, туку најчесто заради нивниот порив за брзо следење на помодарството... оние со тетоважа на кичма ми се врвот. но сепак, да знаеме дека постои некоја бројка на жени кои туриле тетоважа заради вистинска причина...
п.с. и жена ,и е тетовирана, а сигурен сум дека НИТУ ЕДЕН ОД ФОРУМОВ што ја запознале, никогаш не ја ни приметиле тетоважата, иако цело време им е пред очи... значи со значение е, не е од помодарство...