еве на кое место се Рено моторите во целиот Ф1 шампионат. Alva Romeo за 28 години натпреварување освоиле 12 победи, а пак Рено за 32 години само 140 победи. блиску се морам да признам
п.с на ферари се разбира дека му признавам, тие немаат допирна точка со овие вашите итаљани за кои дискутираме.
Си заборавил ти дечко како гласи насловот на темава изгледа, прочитај го и види што си постирал, а не ко слеп за СТап Алфа ромео...
па изгледа си слеп, пошто како прво на секое ми споредвате само АЛВА И ЛАНЧИА, фиат и другите итаљански брендови скоро не ги спомнувате, зато и јас споредвам само со овие две. А друго можиш да видиш во скоро сите постови дека Французите не ги споредвам со ФЕРАРИ ни под разно, а сите знаеме зошто.
Абе ако јас сум слеп тогаш ти си неписмен, темата е Италијани vs Французи а ти ставаш пост и слика каде ИТАЛИЈАНСКОТО знаме е убедливо на прво место, друго ништо не ме интересира, ферари се и те како италијански коли и ако мислиш да не споредуваш со нив исклучи се одма од темава. И немој да ми враќаш со такви постови кога не си во право, со сила нема правдина, само можеш со глава у ѕид...
ај важи, ко ке купи некој од форумот ферари, тогаш ќе споредвам со нив... до тогаш можиме само да си ги сонваме. кажи ми еден модел на ферари во класа со рено, па да ти дам споредба?? или ако пак да ги споредвам? или допирна точка на алфа и ферари?
Ти што ти е на тебе, читаш ли ти како гласи темата, што е битно кој што ќе купи, неможам да ти дадам затоа што нема две класи сте подоле, допирната точка е што се италијани.
Мислам дека ти ги опфатив сите прашалници.
Две години земавте ф1 и се испосравте, на ферари досадно им стана веќе од зимање титули, ништо посебно и ново за разлика од вас.