Автор Тема: Мондео vs Инсигниа vs 508  (Прочитано 35588 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Одг: Мондео vs Инсигниа vs 508
« Одговори #180 на: 18 Април 2015, 14:31:45 pm »
Ужасно ме разочара ентериерот на 3ката кога влегов. Значи не можам да опишам колку ме разочара, намрштено фаќав по ентериерот и ништо буквално не ми остави добар впечаток. Претврд, чуден мењач, пластики насекаде околу вас,  екран кој наместо да го направат на склопување они го опнале да штрчи и да личи на кинески таблет. Не знам дали од што не смее Зеро да пишува за негативности кога праи тест, гледам напишал дека ентериерот му оставил позитивен впечаток ама е далеку од позитивно чувството значи предалеку. Добро не напишал дека е воодушевен ама чувството не е пријатно воопшто, ако бидеме реални. Прескапа е за тоа што го нуди.  Моторот верувам дека е добар и дека само тоа вреди кај возилово.

Изгледа и јас сум очекувал премногу па затоа се разочарав.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #181 на: 18 Април 2015, 14:36:00 pm »
Сфаќањата се субјективни. Мене ми се свиѓа, и тоа многу. Мењачот е тврд, ама е механички и со многу убаво движење. Единствено не ми се свиѓаат седиштата, би сакал малку да се попрофилирани, ама седењето е комотно и на подолго возење.

Отсутен Allexxander

• Сениор
« Одговори #182 на: 18 Април 2015, 14:45:50 pm »
Да, седиштето забораив да го спомнам. Комотно е, ама е некако рамно, као што рече непрофилирано добро без добра странична потпора, и таа малку што ја има не се осеќа, како кај мене во Фиестата, добро не до толку да не претерувам,  ама ни на сон не смее да се спореди со мојата бидејќи кај мене има ужасна возачка позиција без речиси никаква потпора башка е дупло поефтино возило. Мене најмногу ми се допаѓа седењето во Голф, уживам. Не бе не, не би влегла во мој избор Маздата, ми се допаѓа на лик ама многу ме разочара.

Присутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3876
« Одговори #183 на: 18 Април 2015, 14:46:50 pm »
Отиде ОТ :D

Отсутен Allexxander

• Сениор
« Одговори #184 на: 18 Април 2015, 14:47:43 pm »
И онака креаторот не ја чита темата ;D