Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
E кај им текна ваква работа
Интересно стварно...мислам коа се отвара вака врата а кај мене мајка ми ја има оваа навика, мене не ми е за другата кола, туку за мојата..со ова си ја заштитуваш твојата кола...ако вака глеаме сеа другите како отвараат, ај да не возиме коли да не не чукне некој зашто секакви будали возат...стварно интересно решение е ...а инаку ова по функционално е коа паркираме до некои ѕидови или слично, а ја на рпимер стално ми се случува до ограда да паркирам така да интересно е
Е да, али ја пазам ептен многу...али еве ми се деси баш вчера мајка ми на тротоар ми ја фати вратата коа ја отвори ( уствари не баш тротоар на некои имаше кое едни такви издигнати ко дупли тротоар) у државна болница од страните...е сеа ова неби ми помогнало..а што викаш до стуб коа ке отвориш така кретенски цела врата отиде...али ипак вака не се глеа, ако влага у сериска опрема па зашто да не го иам..али ако го напраат со доплата од само 300 евра или незнам ова она тоа е веќе глупост...инаку колку толку ќе се заштити