Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 20 Април 2011, 20:37:05 pmФаровите не би ги чепкал, особено не би ставал вакви со Ауди-лента, не изгледаат убаво на ништо осим Ауди..Цитат: chlink на 20 Април 2011, 20:36:30 pmМОже даа идам и на таа комбинација... А ме интересира дали можам на постоечкиве фарови давградам леќа?Ако е доволно длабок фарот можеш....Се купуваат на отпад 10ина евра се една Ке го ставиш во електричен шпорет фарот на 10-15 минути на 90 степени па после со скалпер ке го исечеш лепакот од страна и ке го отвориш потоа коа ке монтираш све го затвораш и ги лепиш со лепак за шофершајбни или епокси лепакОва сум го гледал по интернет па не гарантирам што последици може да носи фарот од ова
Фаровите не би ги чепкал, особено не би ставал вакви со Ауди-лента, не изгледаат убаво на ништо осим Ауди..
МОже даа идам и на таа комбинација... А ме интересира дали можам на постоечкиве фарови давградам леќа?Ако е доволно длабок фарот можеш....Се купуваат на отпад 10ина евра се една Ке го ставиш во електричен шпорет фарот на 10-15 минути на 90 степени па после со скалпер ке го исечеш лепакот од страна и ке го отвориш потоа коа ке монтираш све го затвораш и ги лепиш со лепак за шофершајбни или епокси лепакОва сум го гледал по интернет па не гарантирам што последици може да носи фарот од ова
Не е пожолтен, само како хромиран е, ако го пгледнеш од поблизу си се гледа и амблемот на алфа само е еднобоен или хромиран, само зависи за чиви очи, мене ми изгледа добро на некој лошо.
Цитат: chlink на 22 Април 2011, 18:06:19 pmНе е пожолтен, само како хромиран е, ако го пгледнеш од поблизу си се гледа и амблемот на алфа само е еднобоен или хромиран, само зависи за чиви очи, мене ми изгледа добро на некој лошо.Што очи ќе имаше............. мајку му