Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Стиг, да ти ги продам бандазите од мојата Ц класа, 15ки ако си заинтересиран да стам слики
"Не е во моја сопственос" ?! ми звучит како да го имат снајдено иса судбина како мојот, го продаде или?
Цитат: DareBmw на 25 Септември 2011, 21:59:50 pmЦитат: Sarach на 25 Септември 2011, 21:35:37 pmiiiiiiiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuu 303 iljadi....... dobar golem motor.... so e toa mercedes E200 ili E220, ako zemas zemaj nesto asalno E270 E290 E300....Со Aцета сме тука негде , јас имам 307 иљади шТО КОЛА ИМАШЕ?
Цитат: Sarach на 25 Септември 2011, 21:35:37 pmiiiiiiiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuu 303 iljadi....... dobar golem motor.... so e toa mercedes E200 ili E220, ako zemas zemaj nesto asalno E270 E290 E300....Со Aцета сме тука негде , јас имам 307 иљади
iiiiiiiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuu 303 iljadi....... dobar golem motor.... so e toa mercedes E200 ili E220, ako zemas zemaj nesto asalno E270 E290 E300....
Јас мерцедесот го продадов експресно , во БМВ се пронајдов .
ја побараја од полиција на контрола наводно била пречукувана во бројките, ја проверуваја неможеа да најдат ништо па после некако утврдија дека е фалш а еве уште се мотаме по судој и никој не кажуват што не е во ред со колата, исто се деси и со еден камијон ми одзедоја после 6 месеци и еве 5 години можит имат а никој не одговарат :S тогаш имав 18-19 години во најубајот период ми го зедоја да му ебам племето, какви секаванја ми се навракат ко ке помислам на него неси свесен
Не ми е јасно како пречукуван кога си добил македонски таблици за него такви проблеми можеш да имаш пред да добиеш таблици, интерпол курци палци тоа се разбира претпоставувам ако си го увезил инаку само во нашата држава ги исправуваат сите такви случаи затоа џипот на бекам уште го возат лапачиве и на топ гиар имаше мајтапи за тоа дури.
Цитат: stig на 25 Септември 2011, 22:42:29 pmНе ми е јасно како пречукуван кога си добил македонски таблици за него такви проблеми можеш да имаш пред да добиеш таблици, интерпол курци палци тоа се разбира претпоставувам ако си го увезил инаку само во нашата држава ги исправуваат сите такви случаи затоа џипот на бекам уште го возат лапачиве и на топ гиар имаше мајтапи за тоа дури.пречукуван после увезувањето е можно