Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Vladeee на 14 Декември 2016, 14:32:47 pmСе јавив во аутомакедонија, имат ceratec на лагер 695 денари, ако некој е заинтересиран, мада и во Бриколаж беше 700 ден, последен пат кога бев. Ќе јадат двете коли по едноЗависи кои. Едно шишенце е за 5 литри масло. Јас делев кератек со друг Матиз по пола. Може да земеме и да ставиме ако сакаш по пола.
Се јавив во аутомакедонија, имат ceratec на лагер 695 денари, ако некој е заинтересиран, мада и во Бриколаж беше 700 ден, последен пат кога бев. Ќе јадат двете коли по едно
Цитат: Vladeee на 14 Декември 2016, 14:32:47 pmСе јавив во аутомакедонија, имат ceratec на лагер 695 денари, ако некој е заинтересиран, мада и во Бриколаж беше 700 ден, последен пат кога бев. Ќе јадат двете коли по едноВиди во аутофилтер во К4. Можно е да е поевтино.
Не ми текнуе, има врск на загреан-незагрен мотор да се стави? Знам дека мора да е тера 20-тина минути да се врзе за деловите, ама за другово не ми текнуе, пошо обично коа мењав масло тогаш и го ставав, сега ќе го доставам.
На Ceratec-от му е потребно одредено време (неколку илјади КМ) за да ја постигне предвидената заштита. Овакви тестови се премногу аматерски и паушални. Не е да им веруваш. Има вакви и за уља, ама уљето во мотор работи на ~100 степени, а не на руска собна температура од приближно 5 степени целзиуси
А бе ја и ceratec нема да стаам у моја машина никад више...