Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мене ми е ружно. Али изглеа малцинство сум.
Велештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!
Од целава кола, ја гласам за девојчето што седи у нејзе на една од сликите... Мноооогу убаво девојче
Цитат: ViksaSk на 23 Септември 2011, 17:00:00 pmВелештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!Мислиш да не му ја чепка на клаберот!
Цитат: Fic_CC на 23 Септември 2011, 17:06:15 pmЦитат: ViksaSk на 23 Септември 2011, 17:00:00 pmВелештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!Мислиш да не му ја чепка на клаберот! od kaj ja klaber be ? i vika znaes so mislenje iam za ovie "koli" nema so da se prevospituvam haha
Цитат: Marec на 23 Септември 2011, 17:40:01 pmЦитат: Fic_CC на 23 Септември 2011, 17:06:15 pmЦитат: ViksaSk на 23 Септември 2011, 17:00:00 pmВелештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!Мислиш да не му ја чепка на клаберот! od kaj ja klaber be ? i vika znaes so mislenje iam za ovie "koli" nema so da se prevospituvam hahaКлабер дека си член на клубов затоа
Цитат: ViksaSk на 23 Септември 2011, 17:00:00 pmВелештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!Нити чепнав, нити нишо Само кажав дека девојчето е многу убаво
Цитат: velestrumf на 23 Септември 2011, 17:54:49 pmЦитат: ViksaSk на 23 Септември 2011, 17:00:00 pmВелештрумф не чепкај у комшии хехехе башка зетот ми вози Форд мора да се превоспита!Нити чепнав, нити нишо Само кажав дека девојчето е многу убаво Комплименти не се на одмет...ја одма тука морам малце агресивно инаку ми се напуни со странци маалото!хехехе
Абе тука така зборите , да ви кажат влези повози го ќе снесете јајце ама ајде
Цитат: DareBmw на 23 Септември 2011, 20:36:19 pmАбе тука така зборите , да ви кажат влези повози го ќе снесете јајце ама ајде Поентата им е дека пре би избрале друго возило од исти тип, за дадената сума.