Автор Тема: Дупка од цигара на седиште  (Прочитано 21329 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Одг: Дупка од цигара на седиште
« Одговори #75 на: 29 Април 2012, 01:12:16 am »
Искрено не ми прави мерак, ама мнооогу подобро од дупката е...:S уствари иам некое недефинирано мислење, денес ми се свиѓа и ме штосно, утре се нервирам и не ми се свиѓа :S

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #76 на: 01 Мај 2012, 03:32:49 am »
И јас од ко ја купив колата на задното седиште имав дупка од цигара на задното седиште. Ја пикнав мајка денес в кола со црн конец во рака го дотера за мерак :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #77 на: 01 Мај 2012, 09:59:43 am »
Абе нарачај само седло долно за седиштето и нека ти го намести некој...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #78 на: 01 Мај 2012, 12:57:03 pm »
I onaka ima milion otpadi. Ostavas staroto sedlo i ti zemas novo plus doplata....

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #79 на: 05 Мај 2012, 21:34:15 pm »
Хаха нема стари тоа е проблемот..релативно нова е а и ретки се овие крем ентериер..нема шанса да најдам:S а за од МиДа едно такво долно е само 11.000 денари :) Заебано е пошто оваа ко навлака ли што и да е е зашиена на самото седиште со сунгерите заедно :S и ајде некако да се извади за местење нема шанси да се намести како што е и после 2 месеца ќе ми биде седиштето ко на старо југо од 60-та година :S и затоа со крива игла вака некако искочи али океј е сеа за сеа :S Многу пари е само долното седиште да се земе само тоа е 11.000 од Мида значи не целото само долното :S

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #80 на: 05 Мај 2012, 21:52:27 pm »
E pa corba druze. 11000 den i rabotata zaspiva. Najdi dobar tapicer i za upola od taa cena ke ti zavrsi rabota i sedisteto ke ti e kako novo.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #81 на: 05 Мај 2012, 22:39:43 pm »
Мхм...тоа е сеа за сеа вака нека стои..ја у МиДа барав да м идадат от материјалот ама неможеле да нарачаат нити едно мало парче нешто така нити имале узорак нето па да си барам сам или незнам..ама тоа е..сеа за сеа вака, здравје коа ќе и дојде ред може и навлаки да стаам ( што ич ама ич нејќам) некако ми ја грди колата..ќе видиме за понатаму како ќе искочи :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #82 на: 27 Мај 2012, 18:05:07 pm »
@DayWalker,јас би го направил следново,земам логото од CarClub,го принтам,(е сеа имам предност што имам шнајдерка или шивашка у фамилија) и го давам логото,ми го шие или отцртува на парче материјал логото х2 за двете седишта,е сега за тоа истото тоа значи ќе му дојде како емблем,да се сошие на седиштето имам гледано да ги кажам мобилни машинки за шиење и на лице место да ти ги сошие на седиштата.........идеа јбг ништо не губиш

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #83 на: 02 Јуни 2012, 21:41:58 pm »
Интересно не ми текна на тоа :) Ако го правам тоа логото ќе го направам оргинал ко етикета шиена како што и ми е оваа фиеста кај што пишува, али отом потом може и тоа да зашто да не