Автор Тема: Дупка од цигара на седиште  (Прочитано 21313 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7560
Одг: Дупка од цигара на седиште
« Одговори #15 на: 23 Септември 2011, 04:20:57 am »
Да де, во САМАД ќе ти ги репаарираат двете седишта каде што е дупката, само на тој дел.

Некој кажа пред мене... Појди си кај дечкиве, си ја знаат работата... Баш Гојдо мислам дека тапацираше кај нив, па ако го замолиш убаво, и му ветиш гајба пиво и 3 кг скара, се’ ќе ти објасни, од почеток до крај ;)

Fixed ..

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #16 на: 23 Септември 2011, 08:21:53 am »
Да де, во САМАД ќе ти ги репаарираат двете седишта каде што е дупката, само на тој дел.

Некој кажа пред мене... Појди си кај дечкиве, си ја знаат работата... Баш Гојдо мислам дека тапацираше кај нив, па ако го замолиш убаво, и му ветиш гајба пиво и 3 кг скара, се’ ќе ти објасни, од почеток до крај ;)

Fixed ..

За предјадење збориме тоа, така? ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #17 на: 23 Септември 2011, 11:00:50 am »
Leleeeee kolku me iznervira temava, churam  >:(
Zlatna nova kola krem sedista, bonbona  :'(

De tropni mu cvrga na brat ti... stvarno ne mi e jasno, Sinan Sakic i juzni vjetar - sta ce zena sama u kafani pitaju me sviiii  :o cigarata u usta i bbbrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmm...
Koga treba nekoj od moite turci da kacam u kola, kazano mu e dodeka ne ja frli cigarata na 15m od kolata i da se izduva 2-3 minuti da ne mi se nablizuva do kolata i site te praat lud - e pa sega ne znam kolku godini ima brat ti ama ako raboti neka stedi 2 godini i neka ti go resi problemot  :-X

Se izvinuvam poradi odgovorov ama se nanervirav isto kako u moja kola da se desilo ova  >:(

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7560
« Одговори #18 на: 23 Септември 2011, 12:23:34 pm »
pirat_07, и јас сум со тебе, нема да влезе со цигара во кола, па не знам кој да е ...
Ако ти одговара да се возиш во мојата кола, барем ке ги почитуваш ситните правила...
Ако идеме подалеку, ке застанам, ке направам пауза, нека испушат и продолжуваме ....

Но веќе се десило, сигурно нема да има нареден пат за ова ....

Fixed ..

За предјадење збориме тоа, така? ;D

Така така ...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #19 на: 23 Септември 2011, 12:38:51 pm »
Убав пример дадоа Zero i Dean. Што и да правиш, прави на двете седишта и нема да се познва.
Шо значи, земи цигара и направи дупка и на совозачкото. Ама те молам гледај да го погодиш истото место и дијаметарот на дупката, за да не се разликува. Секој што ќе ги види, ќе си мисли дека е така намерно. Нема шанса да се познава. 100% гарантирам.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #20 на: 23 Септември 2011, 15:48:29 pm »
Хахаха знам и ја ептен се изнервирав и уште се нервирам коа ќе влезам у кола ама тоа е...денес бев до Самад ама ништо таму неможат тоа да го средат :S останува етикета или парче кожа на двете седишта ќе ставиме, е сеа нејќам да го лепам па барам некој начинтоа да се зашие ама ќе видиме како ќе излезе :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #21 на: 23 Септември 2011, 15:50:20 pm »
Абе најубаво е по мое и напред и позади на истите места да им ставиш убав штов, каде би изгледало дека е фабричко и професионално направено...

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #22 на: 23 Септември 2011, 15:52:53 pm »
Па за напред секако ќе ставам...дали тоа ќе биде етикета со штоф на која пишува фиеста како што е кај оргиналните патосници, или само некоја кожа, штоф нешто такво ќе видиме...е сеа ајголемиот проблем ми е што несакам тоа да се лепи на седиштето...значи со лепак за текстил или слично, сакам да биде зашено ама тоа е малце повеќе тешко, ама ќе го средиме некако ваљда па ќе видиме резултат...зашто мора со некоја крива игла се тоа да се шие или незнам како :S

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #23 на: 23 Септември 2011, 16:43:27 pm »
а нешто вакво да ти направат ?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #24 на: 23 Септември 2011, 16:49:10 pm »
Три дупчиња доста се. :)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #25 на: 23 Септември 2011, 16:52:10 pm »
имаш после и приказна демек си ги праел за да си ги ладиш на лето :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #26 на: 23 Септември 2011, 17:11:40 pm »
А да си направиш навлаки во Самад комплет ? ;)

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #27 на: 23 Септември 2011, 19:05:36 pm »
еве едно DIY за поправка на дупка од цигара, ако пробаш на твој ризик  :)

само не знам дали ќе успее на седиштето

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #28 на: 23 Септември 2011, 19:18:20 pm »
Не е седиштето персиски килим па да скубе вуна и потоа да ја лепи. Тоа е штоф со дезен кој е изгорен неповратно. Единствено може да го препокрие со друг - сличен штоф и на двете седишта и само така нема да се познава. Или пак ако најде оригинал штоф да го препокрие со оригиналниот.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
« Одговори #29 на: 23 Септември 2011, 19:30:33 pm »
Да сум на твое место би го соголил братот 200 евра и би го сменил долниот дел од седиштето за нареден пат да знае кај се пуши,а со лепенките мислам дека ти е лоша идеата ако почнат да се одлепуваат или да се одпараат некако си ги заебал сите седишта тогаш, а и многу ефтино ќе изгледа.