Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 613825 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Од Кармакс мислам дека се вика, карши Хемпро на ул. Орце Николов. Мислам дека беа 2200 за пар, иста должина се двата кај мене.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3901
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Е ја земав Champion, класични... Па ќе видиме.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Добри се Champion. Јас имав на Пежото, 2 години перфектно работеа и ги продадов после сосе пежото.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!
Е ја земав Champion, класични... Па ќе видиме.
Добри се, јас користев долго време Champion ама после извесно време 3-4 месеца ќе почнат да шкрипат. Ужасно ме нервираа и затоа се префлив на Praxis и до сега се добри, а ги купив во мај.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Овие ми се втори Champion и ниту претходните ниту овие чкрипат. Си бришат прописно, само што овие ги заебав малку зимоска на мразот, не видов дека е мраз. ;D

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3901
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Прв впечаток ( од само неколку дена користење ), како за почеток, овие Champion поубаво легнаа на стаклото. Пофлексибилни се за разлика од Praxis-от. Потивки и од Praxis-от додека беа тазе купени.

So far, so good.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и јас се разочарав од праксисот... 2 сета на волот до сега... и овие почнаа да шмрљаат. од друга страна на комбето веќе 1,5 година ми се праксисот и немаат гајле...

значи поделено мислење т.е. искуство... незнам што да кажам.... знаеме дека постојано кај нас се случува да кога нешто е на зародиш-почеток со некој бренд или марка за било што, тогаш се фура квалитет, за подоцна да почне да се фушари. тоа е секојдневие буквално.... и знаејки го тоа, дали се должи долготрајноста на тие од комбето поради поинаква, не баш секојдневна димензија, па се купени како некоја залиха што на почетокот ја имале и од тој квалитет (условно кажано) подобриот... или ми се погодило така.... да напоменам дека, комбето ми е гаражирано. до лани беше на отворено, од септември, комбето има своја гаража, и тоа подземна, така да зимово пониска температура од 7-8 степени не виде, а волот стои на отворено... можда и тоа има улога.... ладно, сонце, дожд.. сето тоа ја гори гумата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Со здравје да го слушаш :) Колку го зеде одприлика све комплет ? Барам и јас нешто поевтино.. :D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Фала бузуки, каблите 1500 денари, појачалото и вуферот гратис од еден фокус ги извадив.

Отсутен Бузуки

• Сениор
Следниот пат и за мене извај некој вуфер, ако не те фатат ;D ;D

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
Нешто стигна. :)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Почни да ги монтираш, само ги собираш, за дек ги чуваш? :)
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
АЈ, ѕирни у мојта гаража. :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
Си купив Ronal LZ 15ки со Michelin Energy Гуми..

Ги монтирав ги пробав све се океј.. Шмирглани се све средени уште да ги офарбам..

И немаат капачиња, ако може некој да ми каже каде би можел да најдам Рено 60мм ?