Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 685051 пати)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Кога ќе најдеш оригинал Кастрол кај нас освен од официјален сервис, пошто VW нели препорачува Кастрол, јави се на рецепција.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6811
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Eurostil во Битола отвориле и си ги купив овие работи, со 20% попуст, 280ден сето.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Комплети за прва помош за во кола и свегде другде, 6 еур/парче, Лидл.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Каде се безопасните?

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
Мислам дека завоите се самолепливи, затоа нема безопасни.
Зини да ти кажу.

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
За некој месец следи редовен сервис, па да ми препорачате продавница за делови. Колата е VW Polo 6R 2010 година, 1.2 три цилиндри атмосферец, бензин-плин. Барам масло (Castrol Edge Professional 5w-30, језда сигурно више знаете што препорачува Ханс), филтер за масло, филтер за бензин, филтер за воздух, филтер за кабина. Евентуално линиски каиш и затегачи. Собира 3 литри масло.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
bikestop.com

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
За некој месец следи редовен сервис, па да ми препорачате продавница за делови. Колата е VW Polo 6R 2010 година, 1.2 три цилиндри атмосферец, бензин-плин. Барам масло (Castrol Edge Professional 5w-30, језда сигурно више знаете што препорачува Ханс), филтер за масло, филтер за бензин, филтер за воздух, филтер за кабина. Евентуално линиски каиш и затегачи. Собира 3 литри масло.

Ако не најдеш кај што те прати пират тогаш пробај у Рели Рејсинг на Млечен, јас од таму зимам, само за масло имаш и Мотул и Кастрол каков што бараш, само за кастролот кај нас никој не може да ти гарантира потекло и квалитет. 

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Последно менување: 01 Јуни 2018, 14:34:41 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
@AUUU видов дека нешто се спомна за Кастрол, што е муабетот? Како може да има фалш Кастрол масло у малопродажба?

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Наводно се точи чкарт уље во исто пакување како оригинал Кастрол. Ова од независни мајстори најмногу го слушам.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
@AUUU видов дека нешто се спомна за Кастрол, што е муабетот? Како може да има фалш Кастрол масло у малопродажба?
Прашањето  треба да гласи "Зошто нема оригинал Кастрол у продажба"

У кратки црти земи си Мотул и уживај... Не се мачи да најдеш Кастрол оригинал.

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4000
Во сервис во МиДа  Кастрол ми сипаат. Не знам од каде го носат.

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 325
Mногу му ја мислите со маслава :) Турај и шибај, секако колата нема да те надживее.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Mногу му ја мислите со маслава :) Турај и шибај, секако колата нема да те надживее.
ха,ха,ха
Да пијам ракија, мастика, виски ли?
Што и да пијам, на крајот ќутук ќе бидам :)