Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вчера си купив зимски гуми, комплет со бандажи (кои патем повеќе ми се допаѓаат од оние што ги имам моментално на колата).Vredestein Snowtrack 5 (195/65/R15) и Raiden Samurai SC5 (15x6.5J - 5x114,3).(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Конечно успеав да најдам Bosch AeroTwin во димензија од 65см и ги пазарив. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Барав во повеќе бензински, авто-козметики, најдов во Рели Маркет кај МлеченДечките од Рели Маркет беа доволно фини да ми ја сменат гумицата на задниот бришач гратис, затоа што немаа бришач во мојата димензија.
ima vakvo vo skopje? zakazalcka za vo kola(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ако имаш темна боја сликни пред и после.И од блиску кај што има ситни гребаници пред и после.Јас на сива металик разлика приметувам само блединг што има. Сјајот исто ми изгледа.