Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Makedons на 12 Декември 2024, 13:54:59 pmзнам, ама доста имам изнагледано и уште ќе продолжам да гледам корисни видеа. А сум гледал и во живо па имам претстава нешто од нешто.Ехее ја колку порничи имам изглеано...
знам, ама доста имам изнагледано и уште ќе продолжам да гледам корисни видеа. А сум гледал и во живо па имам претстава нешто од нешто.
Си купив некни од Лидл ударен пиштол, гол, без четкици мотор(бла бла) и прилично мал во главата за во тесен простор да можи да се работи.4 степени на јачина/брзина до „226Nm“, и тоа шо заприметив ко работев, не ја памти последната позиција туку најаката, треба да го проверам упатството дали се подесува ова.За жал ме кошташе 40€ пошто немаше на Ананас за 250ден.
Цитат: nikola98 на 11 Декември 2024, 09:41:41 amЦитат: nestor04 на 11 Декември 2024, 08:23:20 amТаков договор имам јас на новото работно место. Работиш од 6-14ч., ако завршиш порано може д си одиш, платен си за 8ч. Подобро - само програмер.Ова за ТФ? Наслушав дека ќе има промени, ама не очекував одма. Сега и плата ќе ти дојде 1000е. Лексус из вејтинг. Не, во друга држава.
Цитат: nestor04 на 11 Декември 2024, 08:23:20 amТаков договор имам јас на новото работно место. Работиш од 6-14ч., ако завршиш порано може д си одиш, платен си за 8ч. Подобро - само програмер.Ова за ТФ? Наслушав дека ќе има промени, ама не очекував одма. Сега и плата ќе ти дојде 1000е. Лексус из вејтинг.
Таков договор имам јас на новото работно место. Работиш од 6-14ч., ако завршиш порано може д си одиш, платен си за 8ч. Подобро - само програмер.
Цитат: Power to the people на 26 Декември 2024, 11:15:20 amСи купив некни од Лидл ударен пиштол, гол, без четкици мотор(бла бла) и прилично мал во главата за во тесен простор да можи да се работи.4 степени на јачина/брзина до „226Nm“, и тоа шо заприметив ко работев, не ја памти последната позиција туку најаката, треба да го проверам упатството дали се подесува ова.За жал ме кошташе 40€ пошто немаше на Ананас за 250ден. Чувај ја сметката, јас вкава во пртходно издание ја изгорев за неполни 100 шрафа М8 90-100ки у дрво. Електрониката се исчуре саглам а целото е лиене немам ни можност да ги преработам тиристорите. Сеедно за 40 евра ако имаш батерии, и ако не цркне поновава генерација има добар удар и ок е за работа. После оваа кога ме сјеба лесно се решив за Деволт.
Некој да препорача добри кабли за палење...Ми треба за Леонов, нема зијан да седат во гепек.
Овие и ги имав до пред некоја недела (купени пред 5-6 години), ама некаде сум го изгубил едниот навој, па едната штипка не се стегаше. Стариот мој си ги искористи пред некој ден за друго нешто, па затоа барам...