Изгледа слабо имаат работено во аутомакедонија, за тресењето незнам што да ти кажам вака на невидено, што ти имаат сменето на ремонтот имаш ли нешто листа, ти чури ли назад, тоа не е малку трошење улје.
Изгледа слабо имаат работено во аутомакедонија, за тресењето незнам што да ти кажам вака на невидено, што ти имаат сменето на ремонтот имаш ли нешто листа, ти чури ли назад, тоа не е малку трошење улје.
Fala za fast feedback...
Nema curenje nazad, ne kapi od nikade, remont kje pratam slika so se ima smeneto, samo da ja slikam fakturata. Garancija edna godina mi dadoa, 1.4 benzinec 12 mesec 2007 ne znam dali e pred toj facelift modelot.
Kupena od automakedonija e.. vo serisnata kniska pisi deka "moze da trosi poveke maslo" pri povisoki obrtai...najdov usermanual na net:
http://www.vauxhall.co.uk/content/dam/Vauxhall/Europe/united_kingdom/nscwebsite/uk/00_Home/Owner_Services/owners_manuals/astra/AstraOwnersManual_Jul07.pdf311 strana, ZX14XEP e ime na motorot, pisi 0.6/L na 1000 km.. ako e ova tocno, togas nekako tocna ispaga matematikata.. ako od min do max e 1L, ja trosam cela sipka za 3000km.. 2700/2800 potocno ama pak ne veruvam da e ova ok.
poso pod garancija mi e kje mu ja nosam nazad vo automakedonija, sakav da slusnam vase mislenje decki i nekoj ako imal slicen problem... a remontot mislam se smenija, kje pratam slika bas..
opel never more. kolata ja kupiv so 100k. 109 000 ima sea, remont napraviv.. znaci 10k ne sum isteral ni so edno maslo polnenje...