Ни под разно Матадор или Сава, тоа е дното на пазарот.
Купуваш кола од 150кс и ќе ставаш Сави, Матадори и Кинези....
Стави си барем нешто средно како Фулда, немора Пирели...
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Пари не жалам, сакам нај квалитет. Иако е бмв и корне сепак нема да го урлам. Кои се најквалитетни летни и зимски? Зимски ми ги фалат сава ескимо, што знам.. 16ки се инаку.
И навлаки ќе треба да земам за седишта волан, патосници...а и за в гепек некој додаток не е на одмет пошто неќам некои работи да ги ставам директ в гепек, да не ми валка.
Летни Фулда зимски Нокиан е мојот предлог. Да не си ги потрошиш сите пари, а сепак да имаш гума на која можеш да се ослонуваш и да се опуштиш на автопат понекогаш.
Фулда е поуздана тивка и мека летна гума која не се троши многу, а тоа е совршен спој.
Јас имам сава ескимо хп2 новиот модел на ескимо, катастрофа! Ни на мал прст неможат да им се фатат на Нокиан кои ги имав пред савата, а се иста цена.
Сепак зборуваме за зимски гуми, а кој има поголема зима од Финска? Финците ги прават овие гуми од 1900 година, така да....
Кај ги има за соодветна цена (да не ги земам истите од некое друго место па да ме кошта ѓавол..)?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Јас гуми купувам исклучиво од Мотоцентар имам големи попусти
Купи од кај ти е најефтино, но имај 2 работи во обзир:
1. Секоја гума има датум на производство, гледај да се нови, да не се стоени по магацини.
Тоа во Мотоцентар нема да се случи.
2. Секој модел на секој бренд може да биде произведен секаде!
Гледај да биде made in Germany, Finland, France и слично....
Лиценцата е таа, ама не е исто да биде Фулда made in Czech republic.