Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Џонтра на 07 Јануари 2017, 13:44:31 pmНе е можно. Компјутерот има non-volatile меморија која е врежана во ROM-от. И 10 години да нема струја не би требало да има проблем.ok fala dzontra znaci da go izvadam akumulatorot celosno ili zamo klemite da gi otkacam od nego taka li
Не е можно. Компјутерот има non-volatile меморија која е врежана во ROM-от. И 10 години да нема струја не би требало да има проблем.
Поздрав дечки . може некој да ме упати каде можам да најдам сензор за притисок на гориво.Пред некој ден на дијагностика ми појави грешка и не можам да ја запалам колата.Инаку колата е Рено Клио 1.5 дци 65 кс. delphi .Имам побарано во неколку места и не можам да најдам . има некој кој е повеќе информиран за набавка на делот
Пошто ова што се продава е ѓубре, како да си направам DIY кабли за палење. Каков кабел да купам, квалитетен, дали се продаваат посебно штипки некаде па да се поврзат каблите. И дали знае некој шо пари се штипките и колку е од метро кабелот?
Има некој искуство со каблите што ги даваат како поклон при регистрација? Вака делуваат дебели и дека не се лоши.Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Цитат: deksa на 08 Јануари 2017, 12:10:23 pmИма некој искуство со каблите што ги даваат како поклон при регистрација? Вака делуваат дебели и дека не се лоши.Sent from my Redmi Note 3 Pro using TapatalkКатастрофа се.