Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми ослабна акомулаторот на меганот, некако едвај пали, па си викам не е нешто страшно , акомулаторот е , сега бев зедов Exide EA530 premium, ме интересира дали можам сам да го менам сабајле или да ја носам на сервис, да не има нешто гајле дека ќе се рестартира компјутерот ?
Цитат: vladic3110 на 24 Ноември 2016, 16:20:04 pmМи ослабна акомулаторот на меганот, некако едвај пали, па си викам не е нешто страшно , акомулаторот е , сега бев зедов Exide EA530 premium, ме интересира дали можам сам да го менам сабајле или да ја носам на сервис, да не има нешто гајле дека ќе се рестартира компјутерот ?Никаков проблем не би требало да имаш, впрочем така и ги менуваат и во Exide кај дечките.
Не сакам само да дотурам дојдено ми е до мин да го дополнам до средина меѓу мин и макс
На колата немам обртометар. Кај Златко Цимбир најдов инструмент табла со обртометар меѓутоа човекот ми рече прво да консултирам автоелектричар дали има услови да се монтира таа табла во мојата кола. Дали може да ми препорачате автоелектричар. Се работи за Шевролет Авео 1,2 Т200 од 2006.
НЕ КУПУВАЈТЕ ЕЛФ!!! Еден да се изгори е доволно, немојте и вие. Ова треба можеби се да се пријави со инспекција со се. Нема оргинал елф/мобил кај нас, се е фалсификат! Јас би препорачал лубекс од макпетрол подобро него срањата што ги продаваат по трафиките. Катастрофа!