Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: brm brm на 21 Ноември 2016, 22:29:54 pmНЕ КУПУВАЈТЕ ЕЛФ!!! Еден да се изгори е доволно, немојте и вие. Ова треба можеби се да се пријави со инспекција со се. Нема оргинал елф/мобил кај нас, се е фалсификат! Јас би препорачал лубекс од макпетрол подобро него срањата што ги продаваат по трафиките. Катастрофа!Истото и мене ми се дешава, тропаат подизачи од тоа срање!
НЕ КУПУВАЈТЕ ЕЛФ!!! Еден да се изгори е доволно, немојте и вие. Ова треба можеби се да се пријави со инспекција со се. Нема оргинал елф/мобил кај нас, се е фалсификат! Јас би препорачал лубекс од макпетрол подобро него срањата што ги продаваат по трафиките. Катастрофа!
Od kaj go kupivte elf-ot?
Ако по спецификација на мотор си ставил правилната градација не би требало да има проблем. Ако Елфот нема залепено декларација АМГ ГЛОБАЛ кој е генерален увозник би го заобиколил широко тој елф.
Kaj би можел во скопјево да најдам Л профил од алуминиум? Тенок ми треба.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)