Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ми треба една услуга од некој од форум што живее во Ѓорче или таму близу до на Бушав пералната.После пералната има еден отпад Каска се вика.Таму има 2 коли форд пробе црна и црвена.Ми треба некој да отиде да го извади возачкото седиште,пластиката од централната конзола и пластиката што е кај возачкиот стуб и истите по карго да ми ги испрати до Гевгелија.Сите трошоци ке си ги подмирам јас само да не идам за Скопје пошто неам време.Кој ке се нафати да ми заврши работа нека ми пише во ПП да се договориме.Однапред ви благодарам
Цитат: godofspeed на 11 Септември 2016, 15:53:49 pmМи треба една услуга од некој од форум што живее во Ѓорче или таму близу до на Бушав пералната.После пералната има еден отпад Каска се вика.Таму има 2 коли форд пробе црна и црвена.Ми треба некој да отиде да го извади возачкото седиште,пластиката од централната конзола и пластиката што е кај возачкиот стуб и истите по карго да ми ги испрати до Гевгелија.Сите трошоци ке си ги подмирам јас само да не идам за Скопје пошто неам време.Кој ке се нафати да ми заврши работа нека ми пише во ПП да се договориме.Однапред ви благодарамИзвини вака ама зарем тие од отпадот не можат да ги извадат и спакуваат а ти со Карго да организираш да ги земат од таму.
Зависи до возилото. Мислам дека беше 1200 за 1.9 тди.