Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Клабери, на брат ми сервисот за Пежо, односно СитиКар е крајно неодговорен, да препорачате некој друг сервис за Пежо со добро искуство ? Фала однапред момци.
BMW Activehybrid 3 20132979 cm3 306 hkМоже некој да ми објасни повеќе околу овај модел, бензин и струја, дали треба нонстоп да се полни, или може само на бензин? Дали ако е само бензин во случај да мора да се полни, би трошело повеќе и колку би било тоа?
Цитат: tjolie на 27 Мај 2016, 16:34:30 pmBMW Activehybrid 3 20132979 cm3 306 hkМоже некој да ми објасни повеќе околу овај модел, бензин и струја, дали треба нонстоп да се полни, или може само на бензин? Дали ако е само бензин во случај да мора да се полни, би трошело повеќе и колку би било тоа?
Ако се регистрира кола некој ден пред истекување, од кога важи новата? Од датумот кога е регистрирана колата, или после истекувањето на старата?
Цитат: stef_stef на 23 Јули 2016, 22:38:37 pmАко се регистрира кола некој ден пред истекување, од кога важи новата? Од датумот кога е регистрирана колата, или после истекувањето на старата?Од првичниот датум кога е регистрирана. На пример, ако претходно ти важи до 30.07, а регистрираш на 25.07, важноста ќе си биде од 30.07.
Цитат: velestrumf на 24 Јули 2016, 01:35:51 amЦитат: stef_stef на 23 Јули 2016, 22:38:37 pmАко се регистрира кола некој ден пред истекување, од кога важи новата? Од датумот кога е регистрирана колата, или после истекувањето на старата?Од првичниот датум кога е регистрирана. На пример, ако претходно ти важи до 30.07, а регистрираш на 25.07, важноста ќе си биде од 30.07.Супер и да не знаеш дали може со ск таблици во охрид да ја регистрирам?
Варијабилен замаец имаш? Го смени него?