Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: tjolie на 14 Јули 2016, 19:01:41 pmмајстор и цена да се опрае оваа пукнатина на Е90 и одоздоле е пукнато(така ја земав), прашав во Кочани кај еден ми рече треба да се извади целото(нормално) за да се појаче и ми даде ценичка 50 еврејки, али моментално сум во Скопје и ако можам овде да си завршам работа зошто да не(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
мајстор и цена да се опрае оваа пукнатина на Е90 и одоздоле е пукнато(така ја земав), прашав во Кочани кај еден ми рече треба да се извади целото(нормално) за да се појаче и ми даде ценичка 50 еврејки, али моментално сум во Скопје и ако можам овде да си завршам работа зошто да не(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
tjolie- 075 268-367, Блајо.
Скоро прочитав негде дека важат до 1 година. Доколку те тужи некоја компанија за сметки постари од година дена (сметки за домаќинство, струја, вода, телефон) судот по службена должност не проверува дали тужбата е основана па може да пресуди во корист на компанијата која те тужи. Во случај на тужба за сметки постари од година дена обавезно мора да се поднесе жалба и да се наведе основата (членови од закон, не ми текнува сега законот како се викаше) дека тужбата е неоснована и во тој случај судот ќе (би требало) да пресуди во корист на корисникот. Ова не го кажувам од лично искуство, туку го прочитав негде на нет објаснето од некој правник кој се бави со такви работи. Ако го најдам ќе го постирам.
Блајо треба поозбилно да си фати работата... Некој друг мајстор што лепи пластика???
Некој искуство со митиланд масло ? Добро лошо ?
Дечки, климата во мерцедесов лади ама некако што треба и како што очекувам. Бев на мајстор, не фалеше фреон воопшто. Мајсторот рече да го освежиме фреонот за да лади подобро па го освежи. Компресорот бил во ред. Сега можда лади за нијанса подобро, но сепак не како што треба (споредувам со други коли што ги возам во моментов). Кога надвор е под 25 степени, навечер, или кога е под сенка лади прилично добро, но кога надвор е 30+ степени и е на сонце потешко оди ладењето. Значи не очекувам за 1 мин да биди грч ладно в кола, туку да биди како во другиве коли што е .Што би можело да биди проблемот? Препорака да проверам или направам нешто?
Тоа де мидланд... Не ми се чекаше сабајле кај мајсторот да му донесат друго, мада и самиот рече и он во негова кола има ставано такво, ваљда ќе тера година дена асално