Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pretpostavuvam deka tie dve topcinja se min i max... Imas malku maslo...
Жиле, според многу извори масло се проверува на загреан мотор, после возење, откако колата ќе отстои 15-20 минути. Уште не знам кој е точен начин на проверување.
The engine oil level should be checkedwhen the vehicle is standing on a levelsurface a few minutes (about 5) after theengine has been switched off.
Checking engine oilCheck the oil level a few minutes (about5) after the engine has stopped, with thecar parked on level ground.
Checking engine oilCheck the oil level a few minutes (about5) after the engine has stopped, withthe car parked on level ground.
Цитат: Pistorij на 04 Март 2016, 02:01:08 amЦитат: nsx-r на 03 Март 2016, 20:26:45 pmнекој да не има искиство со Monroe буфер гуми ?нема да згрешиш.Кој ги продава ие да прашам за кадетот гуми за карданот дали имаат? Смичка ај прашај за Кадет Б 67-ма дали имаат држач за кардан или пушти ми бројче да прашам.
Цитат: nsx-r на 03 Март 2016, 20:26:45 pmнекој да не има искиство со Monroe буфер гуми ?нема да згрешиш.
некој да не има искиство со Monroe буфер гуми ?
Цитат: Џонтра на 04 Март 2016, 09:24:04 amЦитат: Pistorij на 04 Март 2016, 02:01:08 amЦитат: nsx-r на 03 Март 2016, 20:26:45 pmнекој да не има искиство со Monroe буфер гуми ?нема да згрешиш.Кој ги продава ие да прашам за кадетот гуми за карданот дали имаат? Смичка ај прашај за Кадет Б 67-ма дали имаат држач за кардан или пушти ми бројче да прашам.Sepak izborot bidna na moog od euro07Zosto vo solid ne donesoa monroeVidi vo euro07 mile