Автор Тема: Прашања и одговори.  (Прочитано 2641317 пати)

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 2030
Одг: Прашања и одговори.
« Одговори #15150 на: 01 Мај 2026, 13:52:03 pm »
https://carbox.mk/mk/products/torbica-za-prva-pomos-praxis-din-euro-3015?v_id=variant_01KN47YAQRVX2ZQXJ2B19686XB

Демек до 2030-та сѐ ќе биде во рок на траење.
За иста цена земав таков сет од Лукоил. Што ви е поблиску, тоа :)

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Отсутен Fizzbuzz

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 179
« Одговори #15151 на: 06 Мај 2026, 15:20:25 pm »
Барав по темиве и постови ама не најдов препорака за полнење на фреон во климата.
Има ли некој препорака? :)

Отсутен shelby

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 148
« Одговори #15152 на: 06 Мај 2026, 16:24:52 pm »
Барав по темиве и постови ама не најдов препорака за полнење на фреон во климата.
Има ли некој препорака? :)

Од мене препорака за Аутомотив Старт во Радишани. Полнат фреон, ставаат боја и исто нудат чистење на климата со озонер ако ти треба.
https://maps.app.goo.gl/gHBREGdTXzsvSn5s8

Отсутен PetarPano

• Почетник
  • *
  • Пораки: 25
« Одговори #15153 на: 12 Мај 2026, 09:29:23 am »
Другари пред некој ден го натиснав прагот на колата под совозачката врата..... Некој со сличен проблем да го решил проблемот? Или совет што е најдобро решение. Се јавив кај двајца што извлекуваат без фарбање. Едниот не може, другиот вика ќе се потсреди ама нема да биде како што било. Мене не ми се експериментира. Ако знаете некој што може да го реши, ве молам предложете. Или спасот е авто-лакер.?

Отсутен PetarPano

• Почетник
  • *
  • Пораки: 25
« Одговори #15154 на: 19 Мај 2026, 08:21:30 am »
Од толку форумџии, точно недела дена никој не пиша било каков совет. макар и дека не знае ништо и не може да помогне..... А дежурни експерти има за сите можни теми дури и не поврзани со автомобилски свет.... Фала ви на сите добри луѓе. Останете во вашиот свет за експертски мислења за „други важни теми“. Очигледно форумов е за приватна забава на одредени членови.

Отсутен shelby

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 148
« Одговори #15155 на: 19 Мај 2026, 09:21:00 am »
Па добро другар, ако не знам да помогнам зошто воошто би коментирал?  :)

За почеток прикачи слика на imgur и сподели ја да видиме убаво што е проблемот. Праша кај PDR Macedonia? Сепак најдобро е да се консултираш на лице место со авто-лакер - побарај низ форумот има добри препораки кои лично ми се нашле.

Едноставно треба да се помириш дека на јавен форум никој не ти должи одговор. Ако добиеш, биди благодарен дека некој одвоил време од денот (неповратен ресурс) за да помогне.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44997
  • Il Moderatore
« Одговори #15156 на: 19 Мај 2026, 10:07:42 am »
Денешнава младина значи....
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.