Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво дечки,Имам мал проблем со мојот Passat B8(2015). Кога возам навечер со нормални (кратки) светла, многу луѓе ми трепкаат со фаровите како да сум со долги. Мислам дека фаровите ми се малку подигнати и не се во линија како што треба.Знаете ли каде во Скопје може да се среди ова (регулирање/пуштање/ машинско центрирање фарови)?Фала однапред!
Цитат: jacke0708 на 16 Август 2025, 13:29:26 pmЗдраво дечки,Имам мал проблем со мојот Passat B8(2015). Кога возам навечер со нормални (кратки) светла, многу луѓе ми трепкаат со фаровите како да сум со долги. Мислам дека фаровите ми се малку подигнати и не се во линија како што треба.Знаете ли каде во Скопје може да се среди ова (регулирање/пуштање/ машинско центрирање фарови)?Фала однапред!АМСМ во Центар
Цитат: nikola98 на 17 Август 2025, 23:57:41 pmДиверзантско решение (за продажба) : Отвараш зглобот, ставаш нова маст со малку пилевина. И ја продаваш колата.Најубаво, смени си нов зглоб, комплет со манжетна. Кој е најдобар бренд за зглоб?
Диверзантско решение (за продажба) : Отвараш зглобот, ставаш нова маст со малку пилевина. И ја продаваш колата.Најубаво, смени си нов зглоб, комплет со манжетна.
Би сакал да нарачам од autodoc 12 чаури, 2 амортизери и 2 стабилизатори вкупно 200€ нарачка. Дали има некој форумџија кој што би ми завршил таква услуга ако има на која адреса да се достават, ке си платам за услугата
Јас користам Crago, многу сум задоволен. Пиши на IG crago.line
Цитат: jacke0708 на 18 Август 2025, 15:58:25 pmЈас користам Crago, многу сум задоволен. Пиши на IG crago.lineКако се плаќа, % од вкупната нарачка (цената), врз основа на големина/тежина или како е ? Царина има ?