Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не знам, повеќе би им верувал нив отколку на локална продавница за автоделови каде цените се минимум 30% повисоки, а некаде и дупло. За масла пак да не правиме муабет. Аутодок е една од најголемите продавници за авто делови во Европа и има муштерии низ сите земји на ЕУ и надвор од неа.
Нормално е да ги репарираат, ама барем квалитетно ги прават. Јас сум купувал држачи за мотор, клапна, па и за полуосовина имаше попуст ако им ја дадеш старата, се знае зошто ги земаат старите.
Барај Lemforder, Boge, SWAG, Corteco.Избегнувај Mеyle, FEBI, Topran, Hansprise.
Цитат: nestor04 на 09 Јуни 2023, 19:03:05 pmНе знам, повеќе би им верувал нив отколку на локална продавница за автоделови каде цените се минимум 30% повисоки, а некаде и дупло. За масла пак да не правиме муабет. Аутодок е една од најголемите продавници за авто делови во Европа и има муштерии низ сите земји на ЕУ и надвор од неа.Во Роберт Бош имам однесено над 10 шлепери половни алтернатори,анласери,клапни кои се репарираат па после тоа се продаваат за нови.И преку аутодок,а и преку други добавувачи.Целата мрежа е сјебана од старт.Мака ми е да обкаснувам на долго и широко,ете еден прост пример.