Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А замисли да ти кажат вратите не се отвараат додека не загрее колата
Некој во мк што има ваков алат и што ја прави оваа работа?Пс: Не мора да е риба ко на видеово 😂
Другари проблемот со гепекот е решен брзо, ефикасно и бесплатно. Фала на сите што ми дадовте контакт од електричар, телефонски сите ми рекоа дека лесно се решава ама дури од наредна недела имаат слободно време. Денес имав малце време да чепкам па го извадив тапацирот и проверив убаво што се случува доле. На крај установив дека џекчињата што одеа до микро прекидачот се фабрични и скапани па ги пресеков жиците до пред нив и ги врзав на тастерче што некогаш го користев за палење на фичото. Си работи сега беспрекорно. Една нервоза помалце. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Што ти е BMW...
toa bi trebalo da e kopceto, mikroprekidacot moze da e kaput, no sepak mora da gi pratis zicite vnatre da ne se nagrizani i skapani na kontakt ili cviknati nekade kade sto ima preklop, odnosno mesto kade sto pominuvaat kabli i postojano poradi otvoranje i zatvaranje se vitkaat kinat...
Дечки, што му доѓе „рукавец“ и како е у слободен превод на англиски/германски/друг јазик?
Ми требаат вакви нитни, прашано е во меркур, бриколаж, електроелемент, хубо, арилјеметал, купи алат нигде нема, да не има некој идеа кај да ги барам (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk