Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали некој може да ми препорача сервис кој прави чистење и калибрација на клапна на Шевролет возила, станува збор за Шевролет Авео од 2006. Мајсторот кој ми го подесуваше плинскиот уред ми рече дека клапната треба да се исчисти и калибрира.
Цитат: darkomic на 09 Јуни 2018, 12:54:48 pmДали некој може да ми препорача сервис кој прави чистење и калибрација на клапна на Шевролет возила, станува збор за Шевролет Авео од 2006. Мајсторот кој ми го подесуваше плинскиот уред ми рече дека клапната треба да се исчисти и калибрира.Оди во @plimont , ќе ти ја средат
Цитат: Tischläufer на 09 Јуни 2018, 15:15:08 pmЦитат: darkomic на 09 Јуни 2018, 12:54:48 pmДали некој може да ми препорача сервис кој прави чистење и калибрација на клапна на Шевролет возила, станува збор за Шевролет Авео од 2006. Мајсторот кој ми го подесуваше плинскиот уред ми рече дека клапната треба да се исчисти и калибрира.Оди во @plimont , ќе ти ја средат тие имаат софтвер за Шевролет?
Овие семеринзите на осовините кога ке откаже едниот (лев или десен) нон стоп пушта уље од менувачот додека не се потроши или има некое одредено ниво па стопира?Sent from my E5603 using Tapatalk
Дали ако менувам оштетена регистарска таблица, можам да ја добијам со истите бројки и букви при промента, за да избегнам дополнителни трошоци ??