Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: howitz на 26 Јануари 2017, 12:13:00 pmАко немаш 11 иљадарки, 2000 звучи убаво, за привремено http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO-1-8-16V-09-99-ENGINE-MOUNTING-/281695666772?fits=Car+Make%3AFiat%7CModel%3APunto&hash=item41965ec254:g:x4gAAOSw1vlUv6qkа еве од нет
Ако немаш 11 иљадарки, 2000 звучи убаво, за привремено
На дизалица, па да се види од кај е звукот... водна пумпа, ролер, серво пумпа, ременица за клима....
Некој ми го скршил фарот на Корола па мора да се менува цел, дали некој може да ми препорача некоја продавница од Солун, ако може онлајн да го нарачам со достава уште подобро.
Цитат: Diablo на 29 Јануари 2017, 15:28:52 pmНекој ми го скршил фарот на Корола па мора да се менува цел, дали некој може да ми препорача некоја продавница од Солун, ако може онлајн да го нарачам со достава уште подобро.За што Корола се работи? Е12 или понова?
Не го видов под форумот. Бриши. Тогаш имам прашање и на оваа тема. На едната кола не сака да излезе од брзина од ладново време ако седи подолг период колата на паркинг. Ако го извадиш на сила (не е претерана силата ама сепак мислам дека е многу) и го размрдаш малце станува ок. Кога ќе извозам 1/200 метри скроз нормален станува. Треба да се менува масло?