Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да не е запознаен некој дали има промена во времетраењето на возачките? Денес земав нова возачка и гледам важи до 2028ма, а претходно ми важеше 10 години.Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Цитат: mac_mk на 29 Мај 2023, 17:01:49 pmДа не е запознаен некој дали има промена во времетраењето на возачките? Денес земав нова возачка и гледам важи до 2028ма, а претходно ми важеше 10 години.Sent from my SM-G980F using TapatalkАко имаш "Ц" , "Д" , "Е" категории 5 години важи .....Sent from my SM-A035G using Tapatalk
Цитат: Tony на 26 Мај 2023, 08:46:31 amДали постои можност да се чипира 2022 Тусон дизел под фабричка гаранција купен во АвтоЧајка?За стрико ми прашувам…MIDA мене лично ми нудеа тие да направат ремап на тој мотор. Прашај си кај нив.
Дали постои можност да се чипира 2022 Тусон дизел под фабричка гаранција купен во АвтоЧајка?За стрико ми прашувам…
Напиши кој мотор, година, дали има ДПФ или не и ќе ти кажам кое масло е препорачано според мене
Напиши кој мотор, година, дали има ДПФ или не и ќе ти кажам кое масло е препорачано според мене Можеш и тука (подобро):Mobil, Total, Elf или какво масло ?