Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Едно добри година ипол-две, по 2-3дена неделно јадевме од ДМ дур на работа. Слободно можам да кажам дека не ми здосади. Sent from my iPhone using Tapatalk
Се прави ли похован мозок некаде по кафаниве?
Каде има добар бурек во Скопје? Јадев од бурекџилници од битпазар, бутел и карпош, ама т'нко многу, и месото да го бараш треба.
Цитат: bear на 22 Јули 2022, 09:37:11 amКаде има добар бурек во Скопје? Јадев од бурекџилници од битпазар, бутел и карпош, ама т'нко многу, и месото да го бараш треба. Свети Никола на Водњанска, мрсен и со таман месо, баш како што треба да е бурек.или Жито леб продавниците, мене од кај ми е исто многу убав.
Цитат: kalimero на 22 Јули 2022, 09:50:22 amЦитат: bear на 22 Јули 2022, 09:37:11 amКаде има добар бурек во Скопје? Јадев од бурекџилници од битпазар, бутел и карпош, ама т'нко многу, и месото да го бараш треба. Свети Никола на Водњанска, мрсен и со таман месо, баш како што треба да е бурек.или Жито леб продавниците, мене од кај ми е исто многу убав.Каде бе таму, холестерол ќе качи човекот, тоа не е мрсно, тоа плива во зејтин Sent from my iPhone using Tapatalk