Zdravo na site,
Da vi se pretstavam so mojot izbor na avtomobil:
Lancia Lybra, 2.4jtd, 2000g, V5.
Spored mene prekrasno vozilo koe nudu mnogu e mnogu zabavna za vozenje i bas po moj vkus.
Amortizacija prekrasna, sredno meka na neramnini no sepak dovolno sportska za krivini, dizajnot premnogu silen, ne bi mu se dopadnal sekomu no mene DA, BOSE 7+1woofer i fabricko pojacalo, strasno kvalitetno ozvucuvanje, za oprema nema da zboram, izlisno e, nasproti site muabeti, kolata na 268.000 se drzi odlicno, se nadevam ke bide taka i ponatamu, smeniv ulje, komplet filtri, predni plocki za kochenje, toa e za sega.
Ja kupiv zatoa sto mnogu mi se bendisa i ne sakav da veruvam na site komunisticki muabeti drn drn jarinja i zasega ne sum naisol na nekoj problem osven lamelata sto go smetam za potrosen materijal, za cenata nema sansi da se vkusi vakov luksuz kaj drugo vozilo so ista cena, uzivanjeto da se vozi ovaa kola e golemo...
Vo vrska so odrzavkata ne znam sto da kazam, se rasprasav za razni delovi, gi ima, i se so max 10% poskapi od drugite a ima i dosta poskapi, licno mene ne mi se stedi koga e vo prasanje odrzavkata na mojata kola, daleku e deka sum finansiski sposoben za vakva kola no ne e naucna fantastika odrzuvanjeto kako sto se zbori...