Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DareBmw на 28 Септември 2011, 00:34:34 amБев да го земам билтенот од кола затоа подзаксанив Мој предлозиМилан 1Валенсија 1 (гг)Марсеј 1 (2-3)Зенит Х (2-3)Арсенал 1Тоа ми е за во план утре .Валенсија ГГ, Милан 1 и Арсенал 1 би требало да се 90%, е сеа Марсеј и Зенит......за Марсеј од 2-3 така така, ама не би ме изненадила и 3+ да е, а Зенит... русиве не играат некој офанзивен фудбал,мада овај Хулк од Порто не е салам.
Бев да го земам билтенот од кола затоа подзаксанив Мој предлозиМилан 1Валенсија 1 (гг)Марсеј 1 (2-3)Зенит Х (2-3)Арсенал 1Тоа ми е за во план утре .
Се само Хондата не ми ја мешајте во муабетиве ке добие некој црвен картон
Даре не ги пали работите, жиле може стварно ке му ја тресне хондата од глава
Жиле,а дали ке фатеше ако ги пишеше утакмиците (влегоа како што планираше да ги пишиш),пошо ако утакмиците не испаднаа како што си мислел да ги пишиш,тогаш треба да го частиш Боки п.с ако е првото,тогаш напрај му тоа што имаш замислено
Еве што ке играме денесАрсенал- Олимпијакос 1-1Баерн Л.-Генк 1Shakhtar-APOEL Nicosia 1Милан - Плзен X-1
Цитат: ZilePunto на 28 Септември 2011, 17:12:39 pmЕве што ке играме денесАрсенал- Олимпијакос 1-1Баерн Л.-Генк 1Shakhtar-APOEL Nicosia 1Милан - Плзен X-1Браво.
Шахтјор губи .
Цитат: DareBmw на 28 Септември 2011, 22:06:35 pmШахтјор губи . Го зареков, има уште време
Цитат: ZilePunto на 28 Септември 2011, 22:07:40 pmЦитат: DareBmw на 28 Септември 2011, 22:06:35 pmШахтјор губи . Го зареков, има уште времеизрамни