Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Неке карта поштеног човека... И мене ме поеба манчестер... крфта...
Абе вие барем сте изиграле нешто. Јас таман се спремав да уплатам и ми дојде боки цивик на гости се замоабетивме и више почна Интер и викам не ставам и онака ке ме заебе нешто. Инаку требаше да ги уплатам следниве утакмици ЦСКА- Интер2-2 Наполи-Виљареал1-1 Лион-Динамо1-1Баерн-Манчестер 1 за 100 ден. Незнам колкава ке беше добивката ама мислам не помала 10000 ден. Боки е крив
Цитат: ZilePunto на 27 Септември 2011, 23:39:58 pmАбе вие барем сте изиграле нешто. Јас таман се спремав да уплатам и ми дојде боки цивик на гости се замоабетивме и више почна Интер и викам не ставам и онака ке ме заебе нешто. Инаку требаше да ги уплатам следниве утакмици ЦСКА- Интер2-2 Наполи-Виљареал1-1 Лион-Динамо1-1Баерн-Манчестер 1 за 100 ден. Незнам колкава ке беше добивката ама мислам не помала 10000 ден. Боки е крив Да земеш тоа хондата од глава да му ја мавнеш
Цитат: DareBmw на 27 Септември 2011, 23:40:49 pmЦитат: ZilePunto на 27 Септември 2011, 23:39:58 pmАбе вие барем сте изиграле нешто. Јас таман се спремав да уплатам и ми дојде боки цивик на гости се замоабетивме и више почна Интер и викам не ставам и онака ке ме заебе нешто. Инаку требаше да ги уплатам следниве утакмици ЦСКА- Интер2-2 Наполи-Виљареал1-1 Лион-Динамо1-1Баерн-Манчестер 1 за 100 ден. Незнам колкава ке беше добивката ама мислам не помала 10000 ден. Боки е крив Да земеш тоа хондата од глава да му ја мавнеш амааааааааааааа
Жиле,а дали ке фатеше ако ги пишеше утакмиците (влегоа како што планираше да ги пишиш),пошо ако утакмиците не испаднаа како што си мислел да ги пишиш,тогаш треба да го частиш Боки п.с ако е првото,тогаш напрај му тоа што имаш замислено
Цитат: Vlado на 27 Септември 2011, 23:04:51 pmЦело ливче така ми беше. Лион, Реал, Ренџерс, Манчестер, Барса, Леверкузен, Арсенал, Милан.Се фаворити. Утре шо да играме, или ништо?Како ништо..Ќе пишам за 5 минути некој тип од мене.
Цело ливче така ми беше. Лион, Реал, Ренџерс, Манчестер, Барса, Леверкузен, Арсенал, Милан.Се фаворити. Утре шо да играме, или ништо?
Даре не ги пали работите, жиле може стварно ке му ја тресне хондата од глава
Цитат: DareBmw на 27 Септември 2011, 23:24:06 pmЦитат: Vlado на 27 Септември 2011, 23:04:51 pmЦело ливче така ми беше. Лион, Реал, Ренџерс, Манчестер, Барса, Леверкузен, Арсенал, Милан.Се фаворити. Утре шо да играме, или ништо?Како ништо..Ќе пишам за 5 минути некој тип од мене.Ајде.
Бев да го земам билтенот од кола затоа подзаксанив Мој предлозиМилан 1Валенсија 1 (гг)Марсеј 1 (2-3)Зенит Х (2-3)Арсенал 1Тоа ми е за во план утре .