Toa bilo nekoj epten osnoven i slab model znaci, ovaa mojava ispusta prilicno parea (ne kako ova na klipov, toa e ogromno masiniste).
Toa sto vikas po peralnite, toa voopsto ne raboti na parea. Ova na klipot e nesto drugo, no e ogromno a sigurno i dosta skapo.
Jas ja imam dvapati koristeno bas vo kupatilo za cistenje plocki i fugi. Sum se soblakal potpolno gol posto tece voda od mene, plus ladna voda da tece od cesma non stop, kolku tolku da mozes da se razladis vo sekoj moment. Koga pisav deka pravi sauna, ne preuvelicuvav. I gledas sto pobrgu da zavrsis i si vikas aj dosta e, posto sakas da izbegas od saunata. E sega kako cisti, fugite sto pocrvenuvaat, pozoltuvaat ili kakva i da stanuvaat boja, gi cisti. A za plocki, moze da se iscistat sosema solidno i so krpi. Muvla malku potesko so pareata.
Mnogu podobro svetnale plocki i fugi so varikina.
Inaku muvla na zid imam cisteno so Savo i Gloss za muvla - iskaca no i ja shmrlja bojata. Sekako najbitno e deka muvlata ja cisti, a posto mene mi bilo na skrieni mesta ne mi e bitno sto e malku zamackana bojata vo kjos koj e skrien. Ako mislese za muvla vo kupatilo-na plocki i fugi sigrno moze so ovie dveve sredstva bez ni najmalku zamaranje i sigurno nema da se poznava nisto.
Cistac na parea, za mene e promasena stvar.