Автор Тема: Следна екскурзија - локација?  (Прочитано 44744 пати)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Одг: Следна екскурзија - локација?
« Одговори #75 на: 15 Септември 2011, 16:21:35 pm »
Козјак у моментов гори.

И добро бе, ова е форум за коли, или за форум за неидење далеку. Аман ако повозите повеќе од 100км. Рики, не приметуваш дека ти си едини што се буни?

Од кај виде дека гори Козјак, а и твоја е идеава за на планина, немој да мислиш, дека ке имате слободен влез во било која планина...

Не сум јас едини, и куоре и даре се буни... а и толку луге се исто за на планина...

Не ми прават мене проблем 100 км, мене ми прави проблем што сакам да идам во кафана, во ресторан... да си јадам да си пијам како чоек, а не од дома да носам пржени лепчиња...
taka e rikiiiii

Ne e taka Riki, znaes i samiot ili ne znaes???

BTW na odis na jadenje odis na druzba, a zamisli da trebase da se odi nekade peski kako na primer na Pelisterski Oci???
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #76 на: 15 Септември 2011, 16:21:52 pm »
jas sum za kade i da bilo moze i lesnovo a ako sakate moze da doite i vo vinica na ribnik so site saltanati znaci prostor za se a moze i kocani na branata :) skopje vinica vi e 120 km

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #77 на: 15 Септември 2011, 16:22:49 pm »
Козјак у моментов гори.

И добро бе, ова е форум за коли, или за форум за неидење далеку. Аман ако повозите повеќе од 100км. Рики, не приметуваш дека ти си едини што се буни?

Од кај виде дека гори Козјак, а и твоја е идеава за на планина, немој да мислиш, дека ке имате слободен влез во било која планина...

Не сум јас едини, и куоре и даре се буни... а и толку луге се исто за на планина...

Не ми прават мене проблем 100 км, мене ми прави проблем што сакам да идам во кафана, во ресторан... да си јадам да си пијам како чоек, а не од дома да носам пржени лепчиња...
taka e rikiiiii

Ne e taka Riki, znaes i samiot ili ne znaes???

BTW na odis na jadenje odis na druzba, a zamisli da trebase da se odi nekade peski kako na primer na Pelisterski Oci???
tuka si vo pravo bravo zatebe

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #78 на: 15 Септември 2011, 16:39:12 pm »
Пешки ако не идам... воопшто, а рибник пак не доага у обзир, дека не јадам риба, а ако има и месо ок е :)

Али планина, сеа на ова време, немате пристап... ви кажувам, од сигурни извори... сите планини се затворени, денес бев на водно, од француска амбасада нагоре не се иде, за цивилни возила, а ја бев... до крстот...

фала многу пријатно :)))

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
« Одговори #79 на: 15 Септември 2011, 16:43:35 pm »
Пешки ако не идам... воопшто, а рибник пак не доага у обзир, дека не јадам риба, а ако има и месо ок е :)

Али планина, сеа на ова време, немате пристап... ви кажувам, од сигурни извори... сите планини се затворени, денес бев на водно, од француска амбасада нагоре не се иде, за цивилни возила, а ја бев... до крстот...

фала многу пријатно :)))

ХАХАХАХАХАХАХА.......... го изнервиравте.  :D :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
« Одговори #80 на: 15 Септември 2011, 16:45:35 pm »
Ту бееееееееее...... само на јадење мислите. Дајте да прошетаме малку, а јадењето да ни биде во втор план. Кој што има по дома нека си земе за јадење

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
« Одговори #81 на: 15 Септември 2011, 16:46:55 pm »
Ту бееееееееее...... само на јадење мислите. Дајте да прошетаме малку, а јадењето да ни биде во втор план. Кој што има по дома нека си земе за јадење

+1
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3950
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #82 на: 15 Септември 2011, 17:21:14 pm »
мене ми е луѓе сеедно. али сепак сум повеќе за пикник, нешто шо до сеа не сме истерале. кафана сме вишле, прошле и све...

само се слагам со Рики, да не е рибник, и ја риба не јадам...

:)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #83 на: 15 Септември 2011, 18:15:47 pm »
Полека, полека сите со мене ке се сложите... и ке видите дека нема поубаво нешто од Снупи... Велес...

Кај и да се иде на друго место по градовиве, тенка работа за паркинг...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #84 на: 15 Септември 2011, 18:26:30 pm »
1. Петочко водиче
2. Крушино
3. Пешна
4. Вевчани
5. Св. Наум
6. Галичица
7. Смоларски водопади
8. Беровско езеро
9. Велешко езеро
10. Да си седиме дома :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #85 на: 15 Септември 2011, 18:31:17 pm »
1. Петочко водиче
2. Крушино
3. Пешна
4. Вевчани
5. Св. Наум
6. Галичица
7. Смоларски водопади
8. Беровско езеро
9. Велешко езеро
10. Да си седиме дома :D

10.  :D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #86 на: 15 Септември 2011, 19:34:00 pm »
Јас рипки највеќе сакам...Поготово оние што се со двечки ножички...
мхм, мхм, мхм...
Просто се топат коа ги грицкаш :))
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #87 на: 15 Септември 2011, 19:39:43 pm »
Не е тенка работата има многу места но се бара да е некаде отприлика 100тина километри од Скопје да нема многу вожња инаку и ја сум за пикник повеќе него ли за меана...А Крушино може убаво место е...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #88 на: 15 Септември 2011, 20:06:47 pm »
Не ми прави разлика каде, се’ додека не е во кафана... Во кафана можам било кога и каде да седнам... Не глеам поента во идењето на вожња, уживањето во природа итн итн, да биде проследено со затварање во кафана.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #89 на: 15 Септември 2011, 20:11:23 pm »
До сега го дискутиравме Крушино со Џиџи. Кај Кичево е, патот до таму го знаеме, а природата е убава, и изгледа интересно. Сасвим веројатно да падне таму да одиме, плус да бидат среќни и Охриѓаните и Биталчаните, да не дружат и они. :)