Автор Тема: Следна екскурзија - локација?  (Прочитано 44745 пати)

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
Следна екскурзија - локација?
« Одговори #60 на: 15 Септември 2011, 13:16:14 pm »
Бев у чардак пред недела дена и се разочарав услуга нула ко изгубени келнерите и месото тапа

не си им бил симпатичен   ::)   се зезам   ;D ,
 јас кога бев, услужливи беа....шарската беше гомно...вешалицата беше ок.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #61 на: 15 Септември 2011, 13:19:20 pm »
Пикник, по планина... пазете да не начеката некое вакво брдо

http://kajgana.com/misija-parkiranje-pred-zooloshkata-vo-skopje

Ова сум го глеал во живо, уште 20 коли вака имаа заглавено сосе лила филиповска. Јас да бев ич не им помагам, толку глуп наро не сум видел, место да се вратат 20 метри и да идат по Орце николов они со глава у ѕид.

Таму кај што идеме има асвалт и пола убав пола солиден асвалт, за јадење немора да се носи може да порачаме пред да одиме пастрмајлии.

Ако идеме некаде да идеме, за 20 км не ни палам кола, најубаво еден обичен собир да напрајме.

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #62 на: 15 Септември 2011, 13:30:09 pm »
Види кафани ќе станат веќе монотони затоа што собирот и вожњата ќе биде идеме возиме у кафана јадеме и се враќаме дома вака едноставно да испробаме нешто ново да видиме како ќе излезе...не е се у кафаните и праиме муабет за место каде нема многу да се пешачи а ќе има и теренче да мавнеме некој фудбал...не е само до скарата сите имаме јадено скара

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #63 на: 15 Септември 2011, 13:31:49 pm »
Види кафани ќе станат веќе монотони затоа што собирот и вожњата ќе биде идеме возиме у кафана јадеме и се враќаме дома вака едноставно да испробаме нешто ново да видиме како ќе излезе...не е се у кафаните и праиме муабет за место каде нема многу да се пешачи а ќе има и теренче да мавнеме некој фудбал...не е само до скарата сите имаме јадено скара
Aпсолутно.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747
« Одговори #64 на: 15 Септември 2011, 13:33:50 pm »
Дај како што си бевне вчера сложни за прославата низ градот така да бидеме сложни и за пикникот, ако се прави муабет за пикник тоа нека биде а не сеа тука кафани и триста други дестинации.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #65 на: 15 Септември 2011, 13:34:57 pm »
Дај како што си бевне вчера сложни за прославата низ градот така да бидеме сложни и за пикникот, ако се прави муабет за пикник тоа нека биде а не сеа тука кафани и триста други дестинации.

Се сложувам!

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #66 на: 15 Септември 2011, 14:01:20 pm »
И јас се сложувам за пикникот само место фудбал, да се плеска кошарче. Дека со актуелнава ситуација  :P :P

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #67 на: 15 Септември 2011, 14:12:50 pm »
И јас се сложувам за пикникот само место фудбал, да се плеска кошарче. Дека со актуелнава ситуација  :P :P

може и рагби да играме а?  абе луѓево неможат да се договорат за пикник ти па и кошарка сакаш да играш. :) кај ќе најдеш кош на место за пикник?
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #68 на: 15 Септември 2011, 14:15:28 pm »
Ти ич да не се секираш. Се ќе се донеси.

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #69 на: 15 Септември 2011, 14:23:26 pm »
кумановско после етно село има едно ресторанче=рибник визијана се вика.пред село клечовце.може некој бил.има и простор да се изигра фудбал,кошарка....кој сака скара,риба,кој сака сендвичи.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #70 на: 15 Септември 2011, 14:25:34 pm »
Зеровиќу, ај малку зачисти-пребаци ... ради нешто.

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Одг: Следна екскурзија - локација?
« Одговори #71 на: 15 Септември 2011, 16:03:33 pm »
Ја подржувам идејата на Ивана-Леснонски манастир. Не сум била, незнам какво е местото, ама имам слушнато доста пофални зборови за истото.

Поентата во пикникот е секој, па и оној што не работи во државна фирма, оној што има скромни примања или истите воопшто ги нема (го финансираат мама и тато), да може да присуствува на дружбата.

Размислете Вие што сте против пикник...А зошто уствари сте против?

Нема потреба од замарање со правење скара за 30луѓе, зошто во тој случај ќе треба да ангажираме кувари да дојдат со нас. А да си земеме керетинг, па никој да не се замара??? :D

Трасата од 120-130км во еден правец е сосема солидна далечина да се реализира дружбата во возење.

Јас сум ЗА, се додека идејава ја реализиране во недела - како неработен ден :)
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Joo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 112
« Одговори #72 на: 15 Септември 2011, 16:12:11 pm »
Ja sum za lesnovski manastir, patot preku kratovo probistip e nov, top e, bev natamu nekolku pati, a ima i ribnik u zletovo,nakj hirositemot zletovica, se vika zletovica, prekrasno mesto do samata reka. imam i mob za rezervacii, dokolku sakate moze i tamu da se odi, patot i do tamu e nov, na 10km od lesnovo

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #73 на: 15 Септември 2011, 16:18:29 pm »
Козјак у моментов гори.

И добро бе, ова е форум за коли, или за форум за неидење далеку. Аман ако повозите повеќе од 100км. Рики, не приметуваш дека ти си едини што се буни?

Од кај виде дека гори Козјак, а и твоја е идеава за на планина, немој да мислиш, дека ке имате слободен влез во било која планина...

Не сум јас едини, и куоре и даре се буни... а и толку луге се исто за на планина...

Не ми прават мене проблем 100 км, мене ми прави проблем што сакам да идам во кафана, во ресторан... да си јадам да си пијам како чоек, а не од дома да носам пржени лепчиња...
taka e rikiiiii

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #74 на: 15 Септември 2011, 16:20:31 pm »
Ja sum za lesnovski manastir, patot preku kratovo probistip e nov, top e, bev natamu nekolku pati, a ima i ribnik u zletovo,nakj hirositemot zletovica, se vika zletovica, prekrasno mesto do samata reka. imam i mob za rezervacii, dokolku sakate moze i tamu da se odi, patot i do tamu e nov, na 10km od lesnovo

Sekoj ne e vo moznost da sedi vo ribnik(kafana i sl.) - imajte go toa vo predvid!

Moze da se odi kaj manastirot, pa na vrakanje koj kade saka. Ama taka ne e fer bidejki ke ima podelbi...

Razmislete uste ednas!
Брзината и совршенството не одат заедно :)