Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Топовини!Продај ми ја
Колеги знае ли некој сакам средната издувна цефка од грана до заден лонец да ја префрлам од купето кај мене. Таа е Фи50 а кај мене е Фи45. Денес ја извадив мојата али другава е подолга за некој си 4-5цм, дали вреди да се заебавам со другата или да си ја вратам мојата ? 5мм не е малце али ако не се добива ништо да не се мачам за џабе.
Цитат: AlenSK на 07 Февруари 2018, 00:09:17 amКолеги знае ли некој сакам средната издувна цефка од грана до заден лонец да ја префрлам од купето кај мене. Таа е Фи50 а кај мене е Фи45. Денес ја извадив мојата али другава е подолга за некој си 4-5цм, дали вреди да се заебавам со другата или да си ја вратам мојата ? 5мм не е малце али ако не се добива ништо да не се мачам за џабе.Не е малце 5 мм и се добива тоа што треба, затоа и фабрички излегува со таа големина.4-5 сантими не значат ништо за да се скрати ако на сите кривини се совпаѓа ако немаш други модификации да сечеш на неколку места па да вариш па да правиш комбинации.Ставај слободно и по можност без среден лонец и катализатор за да видиш убавина
10 konja otprilika se dobivaatTaman tolku ti falat za toj akordot da go pomines 😂
F? Сеа ќе ти троши повеќе Него кач паре?