Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Боби Л. на 12 Ноември 2014, 22:23:22 pmn1kola прав господин отвораше врата на лепшата половина Кај ме зачека баш тогаш Мора малце романтики, филм да се напрај
n1kola прав господин отвораше врата на лепшата половина
Онак, малце застарен е муабетов, ама мислам дека претходната недела те видов со еден со Хонда како се бркате по бул.АСНОМ а ти беше со комбето. Мене ми се причина или вистина беше ?
Прееска го видов Меганот на Дандо, на паркингот кај Зоолошка.Новите издуви ... мераци
па нормално дека таму си го видела, а не си дошла на забавата на карклуб...
прч - 10:30 кај дојранадандо - 16:00 кружниот во ѓорче кај цркватамарческ - н. лисиче 17:30
Возев позади Sportex пред пола саат на Илинденска Го преминав и поздравив звучно ... позз друже
Цитат: Lancerka на 14 Ноември 2014, 16:58:19 pmВозев позади Sportex пред пола саат на Илинденска Го преминав и поздравив звучно ... позз друже Ti li bese so lancerot? Ja pa vikam sto saka vaa so go gazi saka li da se trka? Ne te prepoznav Izvini, polna mi bese glavava so gluposti i problemi !