Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zlatkoa на 31 Март 2018, 16:49:03 pmЦитат: AUUU на 31 Март 2018, 11:51:21 am@zlatkoa накај аеродром Петровец?,BTW џандари - геометри на исклучувањето за Катланови накај Велес !Да да. Ти свирнав на клучката после патарина. Колегата Осмица беше со мене, тој те препозна.Ретки сме ние со комбињата со CarClub налепници, сите други се со спорЦки лимузини и хечови Него прво во ретровизор видов бела Б класа и викам чекај да намалам да го видам у профил, кога гледам не е стандард бандаш, од далеку се познава.
Цитат: AUUU на 31 Март 2018, 11:51:21 am@zlatkoa накај аеродром Петровец?,BTW џандари - геометри на исклучувањето за Катланови накај Велес !Да да. Ти свирнав на клучката после патарина. Колегата Осмица беше со мене, тој те препозна.
@zlatkoa накај аеродром Петровец?,BTW џандари - геометри на исклучувањето за Катланови накај Велес !
Цитат: AUUU на 31 Март 2018, 16:54:03 pmЦитат: zlatkoa на 31 Март 2018, 16:49:03 pmЦитат: AUUU на 31 Март 2018, 11:51:21 am@zlatkoa накај аеродром Петровец?,BTW џандари - геометри на исклучувањето за Катланови накај Велес !Да да. Ти свирнав на клучката после патарина. Колегата Осмица беше со мене, тој те препозна.Ретки сме ние со комбињата со CarClub налепници, сите други се со спорЦки лимузини и хечови Него прво во ретровизор видов бела Б класа и викам чекај да намалам да го видам у профил, кога гледам не е стандард бандаш, од далеку се познава.Баш се изненадивме со zlatkoa дека работи твоето комбе.
Може покасно До 18:00 бев на утакмица, после поминав таму
Повторно дружба, јас, Dimac, Дибидус, SaleSK, Prcot, Спенсер, zlatkoA, skorpion, Luki Junior. Добро позната локација, Мечкуевска куќа Пуже, Св. Николе. Добро потрошени 4-5 саата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)^ Многу за душманите нека биде.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Луки зачисти ја таблицата, да не те пишат ко мечето