Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: stapmkd на 15 Јуни 2016, 08:05:07 amКлаберска сива а4ка(во судар предпоставувам по она што го видов) каj Макпетрол дирекциjа накаj 15 за 8Sashe veles?Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Клаберска сива а4ка(во судар предпоставувам по она што го видов) каj Макпетрол дирекциjа накаj 15 за 8
Цитат: tomaso на 13 Јуни 2016, 23:53:37 pmГо видов martin_bt денес, ми се изнасмеа кога влегував кај него в кола.Цитат: martin_bt на 14 Јуни 2016, 01:06:12 amНе сум јас крив шо те ранеле со тарана ко дете, па си порастил толкаво магаре. Поголемо магаре е од мене?
Го видов martin_bt денес, ми се изнасмеа кога влегував кај него в кола.
Не сум јас крив шо те ранеле со тарана ко дете, па си порастил толкаво магаре.
Godofspeed на патот накај Негорци, паркиран фордот во хотел еден. Колата е первезија !
Цитат: AlenSK на 22 Јуни 2016, 11:53:18 amGodofspeed на патот накај Негорци, паркиран фордот во хотел еден. Колата е первезија !Виден си и ти пред Бекарт јадеше......Јас бев со белиот смарт Хотел Нар што е испишан.И ходничето сија.....
Богот на брзината прописно паркиран кај мене у комшии(за да немам ја кај да се паркирам ) и прописно испран фордот за вечер на собир(само еден совет ако сакаш да ти биде чист за вечер, сместа тргај го од под липите хаха)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)