Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еден клабер видов во Велес на автобуската, носеше црна car club маичка, ама не го познавам кој е. Јас во автобус бев, поздрав
Цитат: Passat3B на 13 Јуни 2016, 20:06:25 pmЕден клабер видов во Велес на автобуската, носеше црна car club маичка, ама не го познавам кој е. Јас во автобус бев, поздрав со или ВО автобус беше? патник или возач?
Цитат: onak на 13 Јуни 2016, 20:44:09 pmЦитат: Passat3B на 13 Јуни 2016, 20:06:25 pmЕден клабер видов во Велес на автобуската, носеше црна car club маичка, ама не го познавам кој е. Јас во автобус бев, поздрав со или ВО автобус беше? патник или возач? Хаххааха.. Онак - цар! Патник, патник Инаку клаберот правеше муабет со еден од таксистите
Цитат: Passat3B на 13 Јуни 2016, 21:58:52 pmЦитат: onak на 13 Јуни 2016, 20:44:09 pmЦитат: Passat3B на 13 Јуни 2016, 20:06:25 pmЕден клабер видов во Велес на автобуската, носеше црна car club маичка, ама не го познавам кој е. Јас во автобус бев, поздрав со или ВО автобус беше? патник или возач? Хаххааха.. Онак - цар! Патник, патник Инаку клаберот правеше муабет со еден од таксистите а така.. да нема недоразбирање... ќе помисли некој возиш аутобуси а клаберот.. гарант се пазарел со таксистите за до скопје.. да си знаел, да се симнеш пола-пола ќе сте праеле...