Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дап.
Allexxander со Црната Мамба (Фиеста) го видов околу 13:00 во Железара идеше надолу накај Ремедика. Јас се качував нагоре во спротивен правец, свирнав ама немаше време за реакција.
Цитат: Џонтра на 29 Декември 2015, 13:23:00 pmЦитат: Спенсер на 25 Декември 2015, 16:40:14 pmГо видов Денде, нешто ми се лепеше на браник, ногу се брзаше... п.с. јас бев со белиот пасат комшо. Џабе шо бил толку време во америка, останало во неог она пластичарското. Ќе ме убиеше некни во контра смер.Kade be?
Цитат: Спенсер на 25 Декември 2015, 16:40:14 pmГо видов Денде, нешто ми се лепеше на браник, ногу се брзаше... п.с. јас бев со белиот пасат комшо. Џабе шо бил толку време во америка, останало во неог она пластичарското. Ќе ме убиеше некни во контра смер.
Го видов Денде, нешто ми се лепеше на браник, ногу се брзаше... п.с. јас бев со белиот пасат комшо.
Хонда Сивик сива боја со голема СС налепница позади поздравен на Илинденска денес околу 10:20. Таблица 919. Поздрав и тука. Незнам кој е искрено.