Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MecheTo на 15 Август 2014, 15:11:36 pmPirat07 kaj Kazani me pozdravi ama go vidov odkako se razminavme I Fnuceto se vozi niz grad sk Puntoto, sega kako so e zapecen za kola I 5-ta da mu ja dam ke mu se cini deka e 193ks. На влезот во Битола на едносмерната?
Pirat07 kaj Kazani me pozdravi ama go vidov odkako se razminavme I Fnuceto se vozi niz grad sk Puntoto, sega kako so e zapecen za kola I 5-ta da mu ja dam ke mu se cini deka e 193ks.
Цитат: DayWalker на 16 Август 2014, 00:02:39 am@Kikac Ја су со Фиестата, бев на кратко натака, не сум те приметил..тој пред тебе ме прашуваше како да стигнел у Куманово :SMene pa vcera edni me prasuvaa kade e Dracevo
@Kikac Ја су со Фиестата, бев на кратко натака, не сум те приметил..тој пред тебе ме прашуваше како да стигнел у Куманово :S
Falanga со баблс кај Гоце студентскиот.Шо бараш таму сеа коа нема невести?Или со чистачките си го имаш?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
И шо сеа?
Ќе го скршам КимиР кога ќе дојде дома... Готов е. Знам дека него си го видел.