Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Godofspeed snosti vo Strumica ke se udrese od mene butajki se niz guzvata... trebase da go fatam za vrat da go prasam kaj se buta :-D
Цитат: Deno на 17 Август 2014, 14:13:02 pmGodofspeed snosti vo Strumica ke se udrese od mene butajki se niz guzvata... trebase da go fatam za vrat da go prasam kaj se buta :-DЕпа викни бе брат......и вечерва ке сум таму...Инаку не се осудувај да се закачаш оти ако не те познаам интересно ке биде... ..
Предмет: прашањеРефрентна точка: АпчеВреме: околу 14ч.Забележан: МатејВозило: Пежо 307 206 караван
Често е релативен поим, денес се возев бесцелно и поминав оттаму два'три пати. Инаку, еднаш месечно ме носи патот натаму
Смичка на моторче, карши Веро у Тафталиџе
Цитат: Возач почетник на 17 Август 2014, 20:53:05 pmЧесто е релативен поим, денес се возев бесцелно и поминав оттаму два'три пати. Инаку, еднаш месечно ме носи патот натаму па што знам,мене почесто ми изгледа минимум 1-2 пати месечно те гледам само ме мрзи да пишувамЦитат: velestrumf на 17 Август 2014, 20:53:57 pmСмичка на моторче, карши Веро у Тафталиџе околу 4 саат,да
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“